Probaj da se konektujes na neku stranicu URL, i kada pocne konekcija nasilno ga prekini, crvena tipka power, i trebalo bi da se iskljuci ikona za konekciju i pojavi u obliku romba, kvadratica.
Radi se o v3x. Nešto sam (še)prtljao oko seemova s LeaderGL-om i dobro, sve je manje više okej, osim one ikonice za GPRS na početnom zaslonu. Naime, ona sada cijelo vrijeme pokazuje da je GPRS uključen, a to me pomalo živcira.Volio bih znati kako da je vratim u "GPRS attached", sa LeaderGL-om ili nekako drukčije. Hvala unaprijed.
Probaj da se konektujes na neku stranicu URL, i kada pocne konekcija nasilno ga prekini, crvena tipka power, i trebalo bi da se iskljuci ikona za konekciju i pojavi u obliku romba, kvadratica.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Nažalost, ne pomaže....
Ako si na Vodafone live,to ti je normalno!Izvorno postao horner
Ne, prije je ikona uvijek bila u stanju "GPRS attached". Tj. prije prtljanja s LeaderGL-om. Znači attached je "normalno" stanje.
SEEM 0032_0001Izvorno postao horner
offset 40 - bit 1: Display 'GPRS Attached' icon (1 on, 0 off)
Riješio sam problem. Radi se konkretno o 004a_0001 seemu (offset 10D: bit 1 off), što sam našao na motox.us forumu, pa ako koga zanima više, može svratiti tamo. Ovo što je kolega spade napisao radi isključivo na Vxxx modelima i njima sličnim. Naravno, zahvaljujem njemu i ostalima na dobroj volji. Ovo može![]()
![]()
Bookmarks