Što mislite koji je bolji.
Znam da Nokia još nije izašla, ali što mislite o njoj prije izlaska i što mislite, da li će biti bolja od SE ili ne?!?![]()
![]()
![]()
Nokia 7700
SonyEricsson P900
Što mislite koji je bolji.
Znam da Nokia još nije izašla, ali što mislite o njoj prije izlaska i što mislite, da li će biti bolja od SE ili ne?!?![]()
![]()
![]()
P900
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je jacha nokia zbog displeya!!! a inache funkcije, dizajne i sve ostalo P900
chevapi for men
7700 ce bit bolja, ali p900 je ljepsi
...P900...funkcije,dizajn,izgled...
Pa naravno P900
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bolji je 7700, jer ima veci ekran, i vise funkcija, ali nekima ce velicina biti presudna![]()
SKR. je SKR. za SKR.
vishe funkcija nema sigurno!
chevapi for men
7700 ce biti bolja...
7700
mislim da je ipak bolja 7700
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
Upravo takoPoslao: cyberphere
Ima ima. Između ostalog moći će se gledati TV. Ne preko GPRS-a ili WAP-a nego će "hvatati" TV signal![]()
To je jedan veliki + za Nokiu!!!
Jedino je negativna strana toga da moraš plaćati TV PRETPLATU (naravno da ne moraš, ali ako te ulove...)![]()
![]()
![]()
je ziher oni znaju sta ta nokija moze
Baš... HRT je u kamenom dobu. Ako hvata TV signal -7700
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ako neće HRT, koji će? Kod mene nov@ ima slabiji signal od HRT-a ako si na to ciljao
Ma to mi je blesavo. Kak mene HRT može natjerati da plačam pretplatu ako gledam TV na mobitelu?? I kako on može dokazati da ga gledam. Ta pretplata za TV mi je totalno mutava. Šta bi oni meni trebali uzeti TV i antenu ako ne platim pretplatu??? A šta ako uopće ne gledam HRT?Poslao: Dark
Ako neće HRT, koji će? Kod mene nov@ ima slabiji signal od HRT-a ako si na to ciljao
Hmm, i imaš pravo.
Imaš pravo da ti ne moraš gledati HRT, da ti nemogu uzeti antenu i da je glupo plačati pretplatu.
ja ne placam pretpalutu!!! uhitite me!!!!!!!HRT je najgora televizija!!! buuuuuuuuuu tamo radi debil pokraj debila.......
(jesti vidli ovu shema filmova strave? oni stave SF film u taj raspored..... :-) ) hahahaaaaaaa (ovo je bilo debilno, al mi je palo napamet pa sam reko![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mi plaćamo al uglavnom gledam st@ru TV. Iako i HRT ima nešto dobrog { Združena braća (jel se tak zove?), Friends, nemrem se ničeg sad sjetit al ima još nešto što valja}
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
off d topic - molim vas da se vratite sadzajno na temu!![]()
Bookmarks