P900
Nokia 7700
SonyEricsson P900
Što mislite koji je bolji.
Znam da Nokia još nije izašla, ali što mislite o njoj prije izlaska i što mislite, da li će biti bolja od SE ili ne?!?![]()
![]()
![]()
P900
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je jacha nokia zbog displeya!!! a inache funkcije, dizajne i sve ostalo P900
chevapi for men
7700 ce bit bolja, ali p900 je ljepsi
...P900...funkcije,dizajn,izgled...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa naravno P900
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bolji je 7700, jer ima veci ekran, i vise funkcija, ali nekima ce velicina biti presudna![]()
SKR. je SKR. za SKR.
vishe funkcija nema sigurno!
chevapi for men
7700 ce biti bolja...
7700
mislim da je ipak bolja 7700
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
Upravo takoPoslao: cyberphere
Ima ima. Između ostalog moći će se gledati TV. Ne preko GPRS-a ili WAP-a nego će "hvatati" TV signal![]()
To je jedan veliki + za Nokiu!!!
Jedino je negativna strana toga da moraš plaćati TV PRETPLATU (naravno da ne moraš, ali ako te ulove...)![]()
![]()
![]()
je ziher oni znaju sta ta nokija moze
Baš... HRT je u kamenom dobu. Ako hvata TV signal -7700
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ako neće HRT, koji će? Kod mene nov@ ima slabiji signal od HRT-a ako si na to ciljao
Ma to mi je blesavo. Kak mene HRT može natjerati da plačam pretplatu ako gledam TV na mobitelu?? I kako on može dokazati da ga gledam. Ta pretplata za TV mi je totalno mutava. Šta bi oni meni trebali uzeti TV i antenu ako ne platim pretplatu??? A šta ako uopće ne gledam HRT?Poslao: Dark
Ako neće HRT, koji će? Kod mene nov@ ima slabiji signal od HRT-a ako si na to ciljao
Hmm, i imaš pravo.
Imaš pravo da ti ne moraš gledati HRT, da ti nemogu uzeti antenu i da je glupo plačati pretplatu.
ja ne placam pretpalutu!!! uhitite me!!!!!!!HRT je najgora televizija!!! buuuuuuuuuu tamo radi debil pokraj debila.......
(jesti vidli ovu shema filmova strave? oni stave SF film u taj raspored..... :-) ) hahahaaaaaaa (ovo je bilo debilno, al mi je palo napamet pa sam reko![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mi plaćamo al uglavnom gledam st@ru TV. Iako i HRT ima nešto dobrog { Združena braća (jel se tak zove?), Friends, nemrem se ničeg sad sjetit al ima još nešto što valja}
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
off d topic - molim vas da se vratite sadzajno na temu!![]()
Bookmarks