Tak i meni!!Instalirao sam ad-aware i svaki put mi javlja barem 5 virusa,jednom mi je javio 70 virusa na kompu,a na kompu se ništa ne događa!!
Na mom računalu se nakupilo već nekoliko virusa nekoliko vrsta trojanaca,i još par manje popularnih korsitim neki mali antivirsu koji pokazuje koje imam ali ne briše...i tako oduvijek...nikad nisam imao nikakvih problema a samo mi se jednom komp ugasio od blastera...jel ja to samo imam sreće ili je to samo previše "uzburkana" priča o opasnosti od virusa?
Tak i meni!!Instalirao sam ad-aware i svaki put mi javlja barem 5 virusa,jednom mi je javio 70 virusa na kompu,a na kompu se ništa ne događa!!
AdAware je spyvare i ne detektira viruse. Meni svako malo AV nađe nekog virusa, ali nekih zamjetnih posljedica nema.
Mislim da najopasnije viruse treba shvatiti ko oni koji ti mogu komp s***ati do kraja,to su većinom oni koji naprave epidemiju na netu!!
Koje zabavno štivo![]()
baš tako, ima tu podosta zanimljivih i novih informacija...Izvorno postao gog
![]()
To mislis da ti se nista ne događaIzvorno postao dakinho
imao sam ih i ja 140 pa se komp usporio ko vrag, sve je stekalo i jebalo...internet mi je isto bio uzasno spor...nemora virus biti da ti sjebe komp odma da ti srusi winse ili kaj ja znam
zato ja svaki dan pokrenem i updateam svoj ad aware i rjesim se smeca
!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
danas ima više crva neg virusa, a crvi uglavnom zagušuju mrežu, šalju spam okolo i slično... kad bi se ljudi toga rješavali bilo bi i manje spama, bar donekle manje
Ja kombiniram Spybot - Search & Destroy sa NOD32 i nemam nikakvih problema.
Spybot je bolji od AdAware-a jer ti može otkrit i viruse ujedno kao spyware, a NOD32 služi mi sam služi za dodatnu provjeru
Izvorno postao zappan
Po zadnjem bulletinu iz MS, 71% sveg prometa na Internetu je spam, virusi (pretežno trojanci i crvi) i slične nepoželjne gluposti.... No, zakoni su sve strožiji, možda nam i to pomogne.
Što se alata tiče, Adaware i Spybot, a virusi skužiš i sam, jer ih 99% dobiješ u mailu, a svi su pisani poprilično naivno, tako da...
pozdrav
Ja isto nemam nikaki Av osim zakrpe za Blasatera i sve sljaka.
i ja isto tako koristim!a samo da kažem; ja si nedopuštam nikakve trojance niti viruse,ma kaki god oni bili jer da ih oču ostavit na kompu nebi koristio AV program!uostalom,kako je več gore rečeno,da se svi bar malo brinemo oko svojim kompjutera,tj. virusa i sličnih sra*ja nebi se događale take gluposti na netu kakve se događaju!Izvorno postao Skyward
![]()
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ma previše se buke diže oko toga...jedan virus više-manje na kompu ne smeta ništa ali izgleda da nekima smeta psihički...sjećam se kad je blaster izašao...ja sam ga pokupio i pojavila mi se ona poruka o gašenju samo restarto komp i voila!Sve radi bez gašenja...
ali ja gledam da je bolje spriječit nego liječit!neželim se zamarat glupostima pa sam se fino zaštitio od tih sranja!neželim imati ništa od takvih gluposti na kompu!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Nabavite antivirus "AVG Free"
Zakon je !!!
onaj ko ima nod 32 nemora se brinuti,ja ga koristim otkad sam dobio komp i nikad nikakvih problema,a to da virusi nisu štetni za komp tj . da ga korisnik i ne primjeti sto se tice rada nije točno
nod32 zakon sto se virusa tice sve uvijek javi na vrijeme skenira i briše sve 5 !!!
...inace imam full veziju noda i zadovoljan sam
eh eh eh....
Bookmarks