Ima jedna stvar koja me jako zanima...da li se USB kabelom može sa PC-a prenijeti virus na mobitel i kako ga se riješiti ako može? Imam kabel, al neću se upuštati u neko skidanje stvari s kompa jel mi je pun virusa, pa ga moram sredit malo...![]()
Ima jedna stvar koja me jako zanima...da li se USB kabelom može sa PC-a prenijeti virus na mobitel i kako ga se riješiti ako može? Imam kabel, al neću se upuštati u neko skidanje stvari s kompa jel mi je pun virusa, pa ga moram sredit malo...![]()
Bom Chicka WahWah
Frka me da nekaj ne zeznem i izgubim garanciju na mob...
Bom Chicka WahWah
virus sa kompa nemaju veze sa mobom, jer oni nisu napravljeni da rade osu koji koristi tvoj mob. Koliko je meni poznato - mislimda i nema virusa za "obicne" mobitele, sto na zalost ne znaci da ne postoje virusi za tzv pametne telefone. Uglavnom su to trenutno virusi koji ti pokrenu BT bez tvog znanja i sl, ali ipak su to virusi...
Kako sam rekao - virus koji ti je zarazio komp nece iti zaraziti mob...
maraschino - PTICICA
Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
:bunny:
![]()
![]()
Dobro 3aTmr rece, virusi sa compa nemaju NIKAKVE veze sa telefonom! Oni su radjeni za copm a ne za telefon. Uostalom, (zasad) samo Smartphones imaju viruse, a tako ce i ostati. Imaju i ovi neke 'viruse' ali "lazne"!!!
![]()
Bookmarks