Ak baš moraš kupiti nešto od zvučnika do 1000kn onda i nije tak loše (i to zbog toga jer se radi o creative-u)...
Ali stvar je u tome što ovi zvučnici nisu ništa jači od dvostruko jeftinijih creative labs zvučnika (ne znam točno koji model su bili), samo što ovi imaju i daljinski i još neke mogućnosti... Sub je 17W, a sateliti po 5W.... Čuo sam kako sviraju, imaju relativno jaki bas (koji do kraja pojačani čak i zaglušuje satelite na nižoj glasnoći), ali su i dosta tihi.... Drugim riječima, ugodni za tiho slušanje, ali ako baš planiraš buditi susjede, zaboravi...
Ako ti nije bitan daljinski i ostale gluposti koje dobiš, već samo snaga zvučnika, onda ti to nije dobar izbor, jer to možeš dobiti za dvostruko manje novca...
Za soma kuna nemam baš nekih preporuka, čuo sam mnoge zvučnike, ali ako ikako možeš skupiti 2500kn onda ti definitivno preporučam Logitech Z-5500.
Za te novce nema boljih zvučnika, imam ih i super sam zadovoljan... Imaš i basa i glasnoće, a šumova nema ni pri najvećoj glasnoći..... (i to sa zvukom s matične)... To ti je moja preporuka![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks