Šta mislite o kupnji mobitela preko oglasa i od šanera? Imate iskustava? Cijena takvih mobitela zna biti dosta jeftinija od legalne braće. Isplati li se riskirati i odakle dolaze takvi telefoni?
![]()
Šta mislite o kupnji mobitela preko oglasa i od šanera? Imate iskustava? Cijena takvih mobitela zna biti dosta jeftinija od legalne braće. Isplati li se riskirati i odakle dolaze takvi telefoni?
![]()
preko oglasa nisam nikada kupovao pa nemam nikakvog iskustva . . . Od sanera sam kupio vec Dva moba, i nisam imao nikakvih problema . . . Da to je istina da nekada znaju biti dosta jeftiniji od "legalne brace" ali kod sanera dobijes samo mob i nista vise, a legalno dobijes garanciju . . . koja puno znaci
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Pri kupnji na crno tj. preko oglasnika zna biti i onih legalno kupljenih pa ih se rješavaju, a od ostalih.... pa provjeriš i ono.... mislim da je jedno 80% od svih njih njih ispravno... tako da se po mome to isplati...![]()
Tko ne riskira , ne profitira ali i ne gubi. Sve je stvar sreće.
Siemens C55 kupljen u Techno-Media-i ima i garanciju za koju sumnjam da bi ju priznali u Siemensovom servisu . Nisu imali ni upute na hrvatskom , a o podržanom hrvatskom jeziku u mobitelu ni govora.To je kao legalno , a kupljeno preko oglasa šverc. Tu neko nekoga.....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...legalno zakon!!!
Poslije neugodnih iskustava sa servisom aparata koji je legalno kupljen ali nažalost izgubljenih papira mali savjet sve papire na hrpu (i račun) i sve na sigurno!![]()
ja nemam problema sa kupnjom prek oglasnika,ak mi tip kaze da daje garanciju,vidim da je telefon nov(zapakiran) i ak pristane da mi da osobnu da zapisem podatke onda kupim,i to je to!!!!dosad me nisu zahebali
Do sada sam kupila 2 mobitela preko Oglasnika i sve je bilo u redu, nisam imala neugodnih iskustava da bi me netko prevario ili nešto sl.
kad sam kupio s35i ,pokvario mi se,lijepo sam nazvo tipa,tip je doso,uzeo mob,dao mi u zamjenu drugi da nebudem bez moba i nakon 2tj mi je dao potpuno novi s35i!!!sam trebas pazit d kog kupujes i sve je u redu!
A kako prepoznati lošu kupnju? Koji su simptomi?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Najčešće je problem u bateriji, ekran gubi kontakt (pogotovo kod nokia) isto tako se znaju sami od sebe gasiti.... dakle mnogo toga što se ne može baš vidjeti na prvi pogled....![]()
Gase se zbog odkodiravanja
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
LLLOOLLL
To uopće nema veze s istinom da se gase zbog otkodiravanja .Ja sam svog S35 prije 2 god. kupio na crno,100 puta ga fleširao,par puta softverski ubio a on i dalje radi s prvom baterijom.
Poslao: Spurio
Gase se zbog odkodiravanja
ljudi, da razjasnimo jednu stvar - softver u servisu niji niti sjena onoga koji se koristi u ilegali...dakle moze se desiti samo obrnuto od navedenog
Ključno je tko je radio sve moguće pizdarije s mobitelom , moji svi rade s prvom baterijom , a kad bi mogli pričat "Rat i mir" bi bio mala knjižica.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da li je to uvijek tako? mislim da ipak svi "ilegalci" nemaju baš state of the art soft...?Poslao: jsp_m
ljudi, da razjasnimo jednu stvar - softver u servisu niji niti sjena onoga koji se koristi u ilegali...dakle moze se desiti samo obrnuto od navedenog
Dobro kaže karaman nije isto kramp i pinceta i s jednim i sa drugim možeš nešto obaviti ali...
S druge strane tko ne riskira ne profitira (ili se nečemu novom nauči).![]()
Kao i kod svih stvari , onaj tko provjerava i raspituje se na kraju prođe najčešće dobro. Tako je i sa "ilegalcima" .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nisu svi ilegalci dobri..zapravo, vecina njih su sarlatani, ali sam rekao da je soft koji NIJE SLUZBENI daleko bolji od proizvodjacevog ... tu su vodeci nasi balkanci sa nevjerovatnim rjsenjima kojih se nisu dosjetili ni finci ni svedjani, ni schwabbe ..... ;-)
Nema toga što švabo zna izmislit' a mi ne znamo koristit'...![]()
Skoro sva ponuda na crnjaka je unlock-irana i naravno da ti preprodavač nemože "uvaliti" neispravni aparat i po meni ako imaš peh i aparat ti rikne poslije stanovitog vremena shvatiti češ i sam prednosti kupovanja s garancijom...![]()
sorry, nismo baš bili na istoj frekvenciji...Poslao: jsp_m
nisu svi ilegalci dobri..zapravo, vecina njih su sarlatani, ali sam rekao da je soft koji NIJE SLUZBENI daleko bolji od proizvodjacevog ... tu su vodeci nasi balkanci sa nevjerovatnim rjsenjima kojih se nisu dosjetili ni finci ni svedjani, ni schwabbe ..... ;-)
ali, svejedno, sad me zanimaju i detalji![]()
![]()
Svi telefoni koje sam kupio preko oglasnika (do sada oko 130) radili su "ko beba", nijedan nije riknuo, a nisam imao ni problema s dekodiranim mobitelima jer mi ih dekodira provjereni Unlocker.
Samo što neki put u oglasniku nabiju preveliku cijenu za mobitel koji košta manje u dućanu ili jednako.
Čekaj.... ti si promjenio oko 130 mobitela dosad?? Pa šta ti svaki drugi dan imaš novi mob??
Datumi, datumi, datumi!
Zar je imalo smisla izvlačiti ovo iz naftalina?
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks