To je OK kupnja s obzirom na razliku u cijeni, i ako imaš sreću se ništa neće pokvariti.
Isplati li se kupiti mobitel od svercera?
kupio bih motorolu v525 pa neznam jeli pametno kupiti preko oglasnika? molio bih vas za vaš savjet i tko ima kakvih iskustava sa takvim mobitelima (kupljenim kod svercera). Ako ima tko kojeg dobrog svercera i da je kod njega kupio dobar mobitel (da sve radi), molio bi ga da mi posalje neke informacije ili njegov broj privatnom porukom.
od dmi-a: nekako sam mišljenja da bi ovo trebalo osvanuti u kafiću...
Stoga evo...
Zadnji uredio dmi : 06-05-2004 u 07:30
To je OK kupnja s obzirom na razliku u cijeni, i ako imaš sreću se ništa neće pokvariti.
Pa ja bi ti preporucio mog "covjeka" al znam da je muljator 100% pa od toga nista.
Sto se tice mog misljenja nisam bas za kupnju preko oglasa al kad se nema vule onda ne preostaje nista drugo.
ja bi radije pricekao pa kupio u ducanu
Garancija u dućanu zlata vrijedi![]()
Tu se slazem al nekako su i ti mobiteli namjesteni da se pokvare kad istekne garancija eto meni jedan stoji u ormaru u piramidi neko bi pomislio da je nov.
znači, sve je stvar sreće.
Pa ako moze tko jeftino nabaviti motorolu v525, novu, a da je u blizini BJ ili barem ZG nek mi javi(moze privatnom porukom)
...stvar ti je sreće,stvarno...možeš,npr. kupit N3650 za 1000kn i radit će besprijekorno,a možeš uzet za 1500kn(misliš ono,mob skuplji,onda je i bolji),kad ono SMEĆE...crkne za 2 dana nakon nabavke...i,šta onda...
...ti odluči...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kupi u dućanu, "..premalo para imamo da bi kupovali jeftino" bar mi u hrvatskoj
samo ti plati malo više i kupi u dućanu tamo kaj se got desi sa mobom uvijek možeš upotrijebiti garanciju!
jedino ti baš ne preporučam da si kupiš motorolu jer osim kvalitetnog signala na njoj nešto drugo dobro nećeš naći!!!
ak imas nekog poznatog mislim da je vec neko kupio kod njega mob , onda uzmi od njega.inace pricekaj sad jos malo, pa odi u ducan.
uštedi još novaca pa kupi u dućanu, vrijedi toliko novaca koliko je razlika
Mostovi okruga Peščenica
sad slusaj mene: ako imas para, dakle ako si financijski obdaren... onda nemas ni sto razmisljat nego pravac u ducan, NO, ja sam dosad sve mobitele kupio na crno (osim prvog) i sve mi je bilo ok..... i uvjek cu kupovat na crno
p.s. ljudi pa treba uzivat u crnom trzistu jos dok nismo usli u EU![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ak imaš nekog dilera kojem možeš vjerovati uzmi od njega, ak ne onda uštediš par stotki (kuna) i kupiš u trgovini jer kao što kažu garancija je zlata vrijedna (believe me)![]()
cek ja cu ti dat broj od svog, ako nadjem broj negdje.... neznam di je
Motorolu v500 se više ispalti kupit u dućanu, jer nije prevelika razlika u cijeni, a garancija stvarno zlata vrijedi... To se jedino isplati za smartphonove kojima su jednake šanse za mrtve pixele i u dućanu i na crno, a šverceri čak daju i zamijenit ponekad...
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Poslao: IggXy
Zeli netko kupit 3650 za 1000 kn?
malo si zalutao s ovim postom.......
a di uopće ima za kupit v500 u trgovini...![]()
mislim da ima u vipu
ja mislim kupiti v525 te onda promijeni ti softver na v600. Jel to "pametno"? sta mi vrijedi kupiti u ducanu kad bi tak i onak izgubio garanciju
e za to postoje posebna mjesta na ovom forumu.....
a na ovoj se temi daju savjeti za kupnju i iskustva a ne prodaja!
kje je dućan???
Ima kdo web stran??
Koliko stane v dućanu N6600??
THX
Lp iz Slovenije
prodajem svoj mobitel n3510i
pa....... ovisi o ducanu.... obicno ih stane 50ak.... u izlogu obicno je jedna.... lol
Bookmarks