ja ti imam 1024 kpbs brzinu na adslu,ali zato imam 256 RAMA i jako mi je sve sporo.Probaj si kupit još RAMA.Ja čekam već dosta da mi dođe još 512 RAMA.
Evo koristim T-Comov ADSL skoro pa mjesec dana.
Naime, maloprije sam gledao na TV-u, nešto su pričali o računalima i kamera je prikazivala kako funkcionira ADSL. Na TV-u je PC otvarao stranice brzinom kojom npr. meni otvara dokumente u Wordu.
Inače, meni zna neku stranicu učitavati do 20 sekundi i to bez slika, slike se naknadno pune i to jedna po jedna. Mislim, u q... Pa takav sam proces imao i s 56k modemom, a ovdje bih trebao imati kao 20x brži net.
Sad, kažite mi jel ovo normalno (događa li se i vama?) ili mi nešto s laptopom nije u redu (mislim možda na RAM).![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja ti imam 1024 kpbs brzinu na adslu,ali zato imam 256 RAMA i jako mi je sve sporo.Probaj si kupit još RAMA.Ja čekam već dosta da mi dođe još 512 RAMA.
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ja imam 1gb rama pa ista stvar. to ovisi i o serveru na kojem je smjestena ta stranica. neke stranice mi se otvore brzo, u 2-3 sekunde je ucitana cjela a neke duze... sve ovisi.
ali da se stranica otvori bas instantno, kao sto ti kazes, kao sto otvaras foldere u exploreru, to nemoguce.
zapravo neznam kako je na puno vecim brzinama ali opet sumnjam da se internet stranica moze otvorit bas onako instantno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Misliš da je moguće to napraviti na laptopu? Piše mi brzina 54Mbps.
U Mobisu!
Izvorno postao Moby
hmm, nebi trebalo biti tako, ali to ti ovisi o serveru kao što je reka FlOorKilla...
Mislim da nije to do rama, ali neznam.. Jeli imaš pretrpan hard?
60% HDD je zauzeto. Imam 512 RAM-a.
Ne znam. Istina da se stranice malo brže otvaraju, ali za toliko malu razliku imao sam (odn. bio zadovoljan) i s 56k modemom.
Što, očistiti HDD?
U Mobisu!
A neznam, nevjerujem. Jeli koristiš MSIE? Jeli ti brže na cafe.mobilu?Izvorno postao Moby
Meni se "Expresno" otvaraju sve stranice na koje ulazim sa slikama ili ne, ucitavaju se maximalno 2-3 sekunde od klika...
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Ne, koristim Firefox. IE je još sporiji.
U Mobisu!
Je li ti takva brzina bila od prvog dana, ili samo u zadnje vrijeme? Jer navodno puno se ljudi žali da im brzina varira od kad je krenuo MAXtv...
Izvorno postao Moby
Aha, znam da je IE sporiji.. Zato sam iša viditi jeli imaš mozillu.
Friš-oduvijek mi je ovakva brzina.
Ne znam, možda sam ja očekivao brže, jer ipak to je 20x brži (teoretski) nego 56k modem, a ispada mi pri otvaranju nekih stranica kao da uopće nema razlike...
U Mobisu!
--Postovani,
savjetujemo da testirate brzinu na T-Com stranicama na mreznoj adresi
http://www.t-com.hr/privatni/interne...eti_brzinu.asp
skidajuci jednu od testnih datoteka. Ukoliko cete i dalje imati
poteskoca sa brzinom molimo Vas da nam se javite na besplatan broj 0800
9000, te u izborniku birajte broj 2, kako bi agenti tehnicke podrske
prijavili smetnju na Vasem ADSL prikljucku.
Srdacan pozdrav,
T Com Internet usluge
Služba za korisnike
Tel: 0800 9000
Fax: 01 49 13 860
Pogledaj kojom brzinom skidas ispod 100 kb/s nebi trealo biti ako je sporije kao meni oko 50 kb/s Zovi i prijavi kvar to je tvoje pravo iako je kvar do tebe,.
Mozda je firewall, kad ga ja ukljucim onda mi je sporije ucitavanje.
Izvorno postao dakinho
Točno tako, ovisi koji firewall. Koji AV imaš, mislim da ti avast! usporava internet...
usporava li torrent internet iako se ništa ne skida, nego je samo upaljen?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ako netko skida od tebe, onda naravno da ti malo usporava... Zavisi koliko si stavio brzinu uploada... Što veća, to sporiji promet...Izvorno postao gLemon
To bi imalo veze tek aku bi upload bio toliko zagušen da kasnu HTML request-i.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
...probaj sa Fasterfox-om...
http://fasterfox.mozdev.org/
...možda jednostavno ti FF nije prilagođen za veće brzine...![]()
Bookmarks