To bi i mene zanimalo, v3x je jos uvijek najpotpuniji model?
eto što mi preporučujete od motorolinih mobova koji su sada na tržištu
To bi i mene zanimalo, v3x je jos uvijek najpotpuniji model?
da, ali je prilično skup(2491kn) , a na prijmjer se w810i košta 1991kn , a možda je čak i bolji od v3x . no ja bi htio ostati na motoroli pa zato pitam za pomoć .Izvorno postao BM0021
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da, ima li taj mob u vipu , a ako ima koliko košta , a ako nema gdje ga ima . mob mi se prilično sviđa , i zanima me dali je bolji , i koliko od v360Izvorno postao fliponja
gdje kupit te mobiteleIzvorno postao Ifrit
pa neke imaš u vipu a neke potraži u oglasniku jel još nisu došli u dučane
K1:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=370973
v1050:http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=360983
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ne bi kupio mob iz oglasnika , a kakav vam je v1050Izvorno postao Ifrit
U tome i je fora, ja moram uzet neki iz ducana jer cu to uzet na firmu. Za sad mi je sams e900 glavni kandidat, jel ima te v3xx u ducanima?
zašto ne oglasnik ja sam ih prek oglasa kupio miljun i svu su radili odlično a i imaš za kupit zapakirane mobove....
a što se tiče v1050 je jao dobar mob ima mi ga frend 3g umts utor za kartice i mislim da ima 30 ili više interne memorije blutut :bunny: i brz soft
A KAJ SAD TI GLEDAS�
v3xx sam ja vidio u vip magu tako da ako nema bitčeIzvorno postao BM0021
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja isto stalno kupujem preko oglasnika ali sad na firmu moram dobit racun... Ova v1050 dobro izgleda...
jeli vodafone , te ima li isti USB priključak kao v360 , te kakva je kameraIzvorno postao BM0021
edit:kada će doći u paketu ovaj mob
Zadnji uredio T o m o T : 09-12-2006 u 13:44
možda ovo što sad kažem zvuči glupo , ali mislim da sada trenutno nema neke dobre ponude , a ja bi stvarno htio imat opet neku motorolu jer mi je to definitivno najbolja marka mobova . htio bi imat l7 , ali nema baš nekog smisla jer sad imam v360 , pa bi bilo glupo kupovat mob koji je po mogućnostima gotovo isti ko onaj koji sad imam . ispravite me ako sam igdje rekao nešto glupo , ili ako se ne slažete sa mnom
edit:recite mi jedan razlog zašto da ostanem na motoroli
Zadnji uredio T o m o T : 09-12-2006 u 17:50
kako misliš l7 i l7e ?Izvorno postao fliponja
Izvorno postao T O M O T
da slažem se s tobom... a kad bi L7e trebao doći kod nas i koja će mu biti cijena. Motorola i je najbolja, mislim da je to dovoljno...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kakva je ta motorola l7e . ima li vga ili neku bolju kameruIzvorno postao gLemon
edit:evo vidio sam , sve isto , samo je kamera 1.3 mpx . kad će ovaj mob u vipa doć . najbolje bi bilo da pričekam dolazak ovog moba , a da ne kupujem l7 . btw.kolike su dimenzije ekrana ovog moba
Izvorno postao T O M O T
vidi ovo Podržava micro SD do 2gb
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
odlično ! može li yuet na ovu motorolu . kad bi otprilike mogao doći kod nasIzvorno postao gLemon
Izvorno postao T O M O T
neznam, ali pogledaj ovaj video
zaista odličan mob . vrijedi čekati da dođe kod nasIzvorno postao gLemon
Izvorno postao T O M O T
ja već skupljam, imam L7, s kojim sam prezadovoljan... a onaj K1?
Bookmarks