kao što sam već pitao , ali mi nitko nije odgovorio , pa ću ponovit pitanje : kada će motorola l7e doći u hrvatsku . (znam da se to ne može zanati točno , ali sigurno netko zna kada će doći otprilike)
k1 mi se baš nesviđa . glomazan jeIzvorno postao gLemon
kao što sam već pitao , ali mi nitko nije odgovorio , pa ću ponovit pitanje : kada će motorola l7e doći u hrvatsku . (znam da se to ne može zanati točno , ali sigurno netko zna kada će doći otprilike)
što želiš reć ?Izvorno postao GoGs
početkom sljedeće godine ako se ne varam. ne isplati se uzeti taj mob, vjeruj mi... L7 je već isfuran, a ovaj je na isti kalup...Izvorno postao T O M O T
pa ovo je dobar mob i po izgledu i po funkcijama...Izvorno postao T O M O T
ne znam za tebe , ali ja ne poznam ijednog čovjeka koji ima taj mob , samo poznam dvojicu koji imaju l6 . koji mi onda mob ti preporučuješ od motorolaIzvorno postao GoGs
Ja bih se složio s gogsom u vezi v3x. To je za mene pravi mob i mislim da nebi požalio kad bi ga kupio. Pogotovo ova orange
CARpeDiem*
odličan je to mob , ali je prilično skup za svoju kvalitetu , i dok je skuplji od 2000kn ja ga neću kupovatIzvorno postao Igor99
Onda pričekaj još za kupnju mobitela. Ako nisi siguran bolje nemoj kupovat zasad ništa- govorim iz iskustva. Pričekaj još nekih 6 mj kad padnu cijene mobitela, a do onda se odluči.![]()
CARpeDiem*
u tome i jest problem . ja imam trenutno na raspolaganju 2000kn i htio bi si za božić kupit neki mob , po mogućnosti motorolu (zbog toga sam otvorio ovu temu)Izvorno postao Igor99
Neznam za tebe, ali ja nebi kupovao mobitel ako nisam siguran što ću. Najbolje bi bilo da odeš u neki centar, vidiš mobitel i odlučiš se. Možda bi ti se sviđala motorola v1075:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=360983
CARpeDiem*
taj mob je prilično dobar , ali bili itko znao reći dali je baš puno bolji od v360 i po čemu(osim što ima bolju kameru)Izvorno postao Igor99
Ima 3g i meni je puno ljepši od v360. V360 je po meni isto već isfuran mob- od mojih poznanika ima ga svaki 3.
CARpeDiem*
ja već godinu dana imam v360 i nedavno sam stavio yuet 1.8 , što ju je prilično poboljšalo , nisam tip kojemu je važan izgled , pa bi me v1075 jedino mogao privući time što je 3g (može prikazivati fullscreen video) . taj mob bi sigurno kupio da je u vip paketuIzvorno postao Igor99
zna li itko zašto su motorolini mobiteli tako skupi , a od SE tako jeftini . tako da motorola l7 (1191kn) košta isto kao SEk750i(1191) , a po kvalitetama k750i je nekoliko puta bolji
Zadnji uredio Inovator : 10-12-2006 u 00:01
Po svemu sudeci tebi bi onda najbolje pasala mpx220 smartphone
![]()
to je prilično dobar , ali star mobitel , nema ga kupit nigdje osim u oglasniku ,Izvorno postao fliponja
a kao što sam rekao nebi mob iz oglasnika
Vidio sam onu tvoju temu na usporedbi mobitela i kad se stvarno dvoumiš između ta dva moba radje uzmi v3i. Mob je prelijep, 1.2 mpx kamera....
A što se tiče 3g na v1075 mislim da ti to još ne treba u Hrvatskoj.
CARpeDiem*
Imaš ga u Zagrebu, novi u dučanu(importane kod željz.kolodvora) za 1700kn,mislim za keš.Al ti si iz Dubrovnika,jel,pa ono malo daleko!!Izvorno postao T O M O T
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ima li veće razlike između 1.2 mpx i vgaIzvorno postao Igor99
hvala , ali kao što si rekao živim u dubrovnikuIzvorno postao gaginjo
Veća razlučivost od vga i za nijansu bolja kamera.
CARpeDiem*
evo ljudi odlučio sam . pošto imam v360 odlučio sam da neću kupit novu motorolu . kupit ću samsung sgh-d600 , ali ću zadržat v360 . novu motorolu ću kupit kad dođe neka dobra ponuda .
Dobro si odlučio.Samsung D600 je odličan mobitel.
Nadam se da će Motorola baciti na tržište konačno neki pravi model sa dobrim mogućnostima i prihvatljivoj cijeni ali dobro to je za neku drugu temu.
CARpeDiem*
toliko filozofije da bi se na kraju prešlo na drugog proizvođača....
loše te preporuke, nešto.
sad zaboravi silne moddinge moguće na Motoroli, a kojih nema na Samsungu.
vratit ćeš se ti
![]()
Bookmarks