Probaj malo kasnije provjeriti stanje.Možda im sustav griješi.
ovako ja sam kupio paket od 50 besplatnih poruka(prekjučer).
stavio na mobu da mi sprema poslane stavke
i danas pogledam 0 besplatnih poruka
idem izbrojat poruke od od one 50 šta sam poslao na 770 i ima 37 poruka zašto?????
(ako je bilo 2 porue koje su prelazile 160 znakova mob me upozori u protivnom nije bilo ni čudnih znakova (čćžđš) također mob upozori
sad do čega je to
još mi se i davno činilo da oni kradu na te pakete ali sad sam skoro uvjeren pa ako ima netko koji je voljan provjerit slobodno..............
Probaj malo kasnije provjeriti stanje.Možda im sustav griješi.
Nazovi besplatne informacije i provjeri, nemaš što za izgubiti.
Tako je... Nazovi SZK i tamo njima sve lijepo objasni...Izvorno postao observer
![]()
Možda si imao dosta poruka koje su bile "duže" tj 2-3 poruke u jednoj...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nevjerujem da kradu, možda im je neka greška...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
greška,zna se desit
Ico nije ih bilo puno
P.S imam 2.XX kune više na mobu ????? no logic nisam nikoga zvao???(mislim SZK)
ok meni ne smeta
samo ako su već vratili mogli su vratit poruke ali i ovo mi odgovara čudni su ljudi ti vipovci
uskoro selim na T2
Da se nadovežem na temu, ako pogledate neke moje ranije postove glede vipa vidjeti ćete da se ništa ne mijenja... Unatrag nekih godinu i pol vip je počeo stvarati probleme s raznim naplatama... Do sada su mi vraćali dosta novaca, a najbolje je što mi se ovo obračunsko razdoblje dogodilo... Imam deset besplatnih minuta razgovora koje sam dobio zbog trajnog naloga... I fino kad razgovaraš skida se tih deset minuta, ali se one uredno naplaćuju... I tako jedan dan pogledam na trenutnu potrošnju, a ono 19,22kn... Još imam besplatnih kuna uključenih u pretplatu, nisam ništa trošio izvan onoga što je uključeno u besplatne kune...
Nazovem službu za korisnike i teta mi kaže da se to događa i da kad dođe račun provjerim i nazovem ih da mi vrate novac... I sad bih ja trebao uzeti kalkulator i potrošiti hrpu vremena da to ustanovim... To je totalna glupost... A druga stvar je da su postali potpuno nemarni u rješavanju zamolbi korisnicima...
A najgore od svega je da se po tome vip od konkurencije u Hrvata nimalo ne razlikuje...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Da samo zna... stalno se događa! Stalno skidaju pare, pa moras cekat da vrate u roku 24h.Izvorno postao sonyck
To mi se nikad nije dogodili na Simpi. Nikad.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
za one koji misle na tele, neka krenu odmah, jer će ga moć koristit oko lipnja sljedeće godine koliko vip odugovlači s tim...
mozda nisam bas kompententan da dam na ovu temu komenatar jer sam Mućke2 pretplatnik...ali slazem se sa tobom...dok sam i ja bio na simpi nikad mi nisu krali...ali sam pobjegao od njih jer se nisu udostojili mi.nakon 5 godina.pocastiti me bar sa 2-3 besplatne poruke...a i skupi su...nije dobro kad se kradu pare....Izvorno postao JOLIE
Ja sam presao s VIP na TELE2 i mogu vam rec da je razlika u cijeni velka i da se potpuno isplatilo.Nakon sto sam potpisao ugovore za prijenos, u najbrzem roku sam dobio T2. Vip mi se tako zgadio da vise nisam mogao trpit. Cijene su im previsoke, kvaliteta je sve losija i bas iz inata nisam htio njima davat pare i to jos duplo vise, pa cak i trostruko od Tele2.VIPnet
Ne bih znao. Meni su prije toga prijavili troškove od 80-ak kuna bez PDV-a, ali mi nakon dolaska računa sve uredno štima...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma kradu sigurno!!!!Izvorno postao OuttaControl
i oni i ht...a sad ce i tele,ali malo manje.
svi nas oni pljackaju!
u startu visokim cijenama,pa onda i mudtnim ugovorima....a i nepostojecim porukama i pozivima
čini ti se da kradu? hahahahaha nisu jedini, i svi kradu...
Seriously?
Vec 7 godina imam VIP i nikad nisam imao problema s njim. Tako da,nebi bas rekao da stalno grijese, i da,ja sam se prebacio na Teleta jer je puno puno jeftiniji. Mislim,koristim oba dva broja, ali bonove kupujem samo za tele2 jer mi je za vip totalno neisplatljivo. ******,preskupi su. I da,nikad mi nisu nestajali novci s racuna ili bilo sta cudno.:bunny:
M R Z I M .T..Com
Bookmarks