Sutra se ide kupiti dotična kamera..jel je neko ima...dobila je odlične ocijene..
za sad toliko...
Sutra se ide kupiti dotična kamera..jel je neko ima...dobila je odlične ocijene..
za sad toliko...
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Nemam kameru...nekima sam se silom prilika koristio, pa sam eto upucen u osnove, a i inace nisam neki osobit obazavaoc pokretnih slika.Izvorno postao (s)misao
Inace posto si vec odlucio o kupnji bilo bi jako zgodno da se javis kad kupis pa da malo podijelis svoje dojmove o kupljenome komadu opreme. Ove tema sa digitalnim video kamerama sve su trazenije i trezenije, pa ne bi bilo zgorega da napises pokoji dojam ili cak recenziju ako imas ideja, volje i vremena!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kamera je jednostavno najbolji best buy u europi,pa tako i u hrvatskoj.Slika po danu je odlična.Snimam okolinu..onda spojim kameru na tv philips 16:9 nemogu virovati kako dobra slika...dvd kvalitete...jasne boje ..kontrast odličan...ima dosta stvari koje moš sam podešavati kao na boljim foto aparatima...Izvorno postao Bimbi
Na stranicama www.camcorderinfo.com usporedbe radi kod testiranja nihovog sony-eva hc96 je bolja samo 1% u bodovima a skuplja 30% u cijeni...
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
Bookmarks