Pozdrav, evo pravi sam noob za ovo pitanja pa nadam se da nisam napisao nista smijesno i "bolesno"

Ovako, zanima me Sony H2.
Mogao bi skupiti love taman za njega, ali dali to valja, jer cijena je novoga 2600 kn, a gledam i Olympus mju 700 dodje toliko, sad dali se to isplati kupit.

dali je to uopce DSLR, (mislim zbog cijene, zar ima tako jeftinih) tj. ako nije dali ima sve funkcije kao i oni.

Meni bi trebalo da radi ostale stvari:

1) Da ima dobar zoom, tj. kad nesto zumiram, a mrak je da slika normalna bude a ne kao sad na W5 da mi je sve crno, nista ne vidim, kad god stisnem zoom sve bude crno

2) Kad slikam slike po mraku da mi budu "super" slike, tj. ne kao sad da mi je sve "zblurano", da nista ne vidim.

3) Da ima izbor da ja mogu izostravati slike sam, tj. imam recimo dvije stvari i sad prvu hocu da bude mutna, druga da bude cista, to me najvise zanima....
da mi nije sve cisto, kad hocu nesto da bude mutno da bude, nesto necu, da bude cisto.

4) da mogu nariktavati kako brzo da okine, tj. slikam brze slike, neke pokrete ili tako nesto i sad dok ja uslikam dok on sliku obradi treba 2-4 sec, dali se to moze nariktavati.

Dali H2 u globalu valja i dali se isplati kupiti

Recimo, opcija mju700 ili H2?

thx