evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Ne pada cijena baš nešto štrašno trenutno,treba čekat da izađe na tržište N95 pa onda moraju past cijene i od N73 i N93![]()
Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.Izvorno postao M A R I N
ja cekam n73 music edition sa 2gb memorije i crna boja.
jel imas mozda slikeIzvorno postao zmija
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
http://www.gsmarena.com/nokia_music_...s-news-222.phpIzvorno postao sonyck
a imaš i ovdje!Izvorno postao sonyck
![]()
Dečki, mislim da bi se trebali vratiti prvotnom pitanju:
Izvorno postao Shpaolin
Mislim da je tih 380Eura realna cijena, al možda da je koji 10-ak eura jeftiniji, možda bi bila još realnija...a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?Ali mislim da je za te novce to super mob...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo kupio mi prijatelj u susjednoj drzavi Nokia N70 Music Edition 299Izvorno postao Shpaolin
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...63&13389=13390
Eur.,mobitel nije kodiran kao i svi ostali !
Upravo se spremam za kupnju istog u iducem sl.putovanju!
Cijene su nevjerovatne za razliku od naših zato svi u italiju.Izvorno postao mach
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Je li uspio vratiti ivu?? Ili se nije s tim zafrkavao? A i di je ju nasao kad na webu pise da nije dostupna?Izvorno postao mach
Pozdrav!
...also known as El'AnDrA...
[QUOTE=andro2001]Je li uspio vratiti ivu?? Ili se nije s tim zafrkavao? A i di je ju nasao kad na webu pise da nije dostupna?
Kupio je u trgovini!
Jep; vratio je ivu, na internetu je trenutno stanje i dostupnost uredaja za internet narudzbu!
![]()
Cekaj ima je u ducanu, a pise da je nedostupna?? Nije mi to bas jasno. E i di je presa granicu jer cuo sam da zafrkavaju?Izvorno postao mach
Hvala na odgovoru!
...also known as El'AnDrA...
[QUOTE=andro2001]Cekaj ima je u ducanu, a pise da je nedostupna?? Nije mi to bas jasno. E i di je presa granicu jer cuo sam da zafrkavaju?
A zar nisi cuo da ducani naruce uredaje u vecem br., pa prodaju do isteka zaliha, a na sluzbenoj stranici operatera pise da je model nedostupan!
Tako ti je i u HR!
Presao granicu na Bregani (ZG)!
Bookmarks