Ne pada cijena baš nešto štrašno trenutno,treba čekat da izađe na tržište N95 pa onda moraju past cijene i od N73 i N93![]()
evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Ne pada cijena baš nešto štrašno trenutno,treba čekat da izađe na tržište N95 pa onda moraju past cijene i od N73 i N93![]()
Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.Izvorno postao M A R I N
ja cekam n73 music edition sa 2gb memorije i crna boja.
jel imas mozda slikeIzvorno postao zmija
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
http://www.gsmarena.com/nokia_music_...s-news-222.phpIzvorno postao sonyck
a imaš i ovdje!Izvorno postao sonyck
![]()
Dečki, mislim da bi se trebali vratiti prvotnom pitanju:
Izvorno postao Shpaolin
Mislim da je tih 380Eura realna cijena, al možda da je koji 10-ak eura jeftiniji, možda bi bila još realnija...a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?Ali mislim da je za te novce to super mob...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
e ovo je nešto što nisam trebala vidjeti![]()
![]()
ne znam koja mi je privlačnija. od 1 do 8Gb ugrađenog prostora for storing all your favorite tracks
gademitdač!
a gle. kupnja prek oglasnika ti je uvijek riskantna. ali zato jeftinija nego u trgovinama. ja bi riskirala ako je u pitanju ušteda od 50 do 70 eura.Izvorno postao Shpaolin
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
hvala ti ,ali nisam ja mislio jel to puno, jel je to inace bila najniza cijena u oglasniku za novi sa garancijom jel isto ima i za 440 eura...Izvorno postao Ico86
Samo, ja bi pripazio da mob obavezno ima garanciju... a čak ako je ima u Mobis-u, onda bi dao za mob i 10ak eura (par desetaka) više, jer garancija uvijek dobro dođe... makar sa N73 i nema nekih velikih problema, koliko sam pročito i na ovom forumu, ali i na drugim...![]()
ova n73 music edition fantasticno izgleda ali i cijena ce mu bit paprena,valda se nece prljat kao 3250 zbog ispolirane plastike jer mi se cini da je taka i kod ovog modela
valjda neće... tj za nadat se da neće... a što se cijene tiče ziher će biti paprena... i to samo zbog boje kućišta i memo kartice...Izvorno postao sonyck
Ali o tome modeli, a i ostali iz te serije se može raspravljati u temi, koja već postoji: Nokia Open Studio 2006..., a ne u ovoj, jer je to off...
Pa nećemo onda više ovdje o tome...![]()
sad sam u lovi tak da bolje ulozim u mob neg da potrosim na pizdarije, sada imam mpx 220 (koju inace prodajem al nemogu otvarat nove tema na oglasniku)
nadam se da mi nece biti zao ulozene love nimalo
Pogledaj malo u Symb Nokia dijelu foruma što pišu korisnici N73 i kako su zadovoljni s njima...
Bit će to dobro uložen novac... jedino što bi ti možda moglo uzeti malo vremena je da se navikneš na symb (pošto imap mpx)... Ali neće to dugo trajati, a sumnjam da ćeš brzo požaliti što ćeš uzeti N73...![]()
imao sam ja prije 3650 ,6600 i 7610 pa znam sta je symbian,fora je u tome kaj sam izgubio 7610 i nisam imao love za novu nokiu pa reko ajde da kupim novi mpx da vidim kakav je windows.ok je ali me pere nostalgija za nokijama kojima jednostavno nemogu odoliti![]()
Kao 1. načekat ćete se je zato jer će biti proizvedena u ograničenim količinama baš kao što je bila 6630 (ili 6600 nesjećam se više)... Tako da ono, ako baš hoćete, čekajte...Izvorno postao sonyck
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
samo da ne bude skripava kao sadasnja n73 i uzimam je.
ako kupujes u oglasniku trazi obavezno sa garancijom, i moj savjet ti je nemoj se sa nikim nalazit poslje 8
objasniIzvorno postao zmija
![]()
![]()
mislio je na N70 vjerovatnoIzvorno postao fly::nan
TDI macht Spass
nemojte me cimati da je n73 lošaza mene je ona flawless
Ma nije N73 loša... ja mislim baš suprotno...
jedino što joj je cijena malo viša, ali se vjerojanto isplati...![]()
![]()
Pročitaj na forumu malo o n73... nisam primjetio da se itko buni da je škripava, svi to kažu za N70...
nije skripava, ali zato ima onaj fantasticni jojstick
za kojeg se samo nadas da ti sto duze radi..
nego, n73 je inace po svemu ostalom medju top 10 ikad napravljanih mobova..
tako da nema dileme o tome da je mob zakon.
cijena, je malo veca ali ce za pola godine pasti na 300E![]()
jednu sam isprobao i nekako mi djeluje plasticno,a i skripi kuciste.Izvorno postao fly::nan
Bookmarks