Kojem aparatu dajete prednost pri kupnji ?
Kojem aparatu dajete prednost pri kupnji ?
Evo side by side usporedba Nikona D80 i Canona D400:
http://www.dcviews.com/reviews/Canon...D80-review.htm
Od sva tri, ja osobno dajem prednost Nikonu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pogledaj vrlo, vrlo slicnu temu na forumu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=429305&postcount=2![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Sony nikako jer nema dovoljno opreme ! Canon ili nikon ... hmm da sve jedno ... moja prjednost tj naklonost ide prema canonu !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Ja sam do skoro bio kenondzija, posto trenutno imam S2IS ali... Citaju razne review i poredjenje suvih specifikacija sam ukapirao da je D80 makar za pola kalse iznad 400d pa ga narucihStize sljedece nedjelje, zajedno sa 18-200VR i cuvenim SB800 blicom. Eto, my 2 cents.
Living Engine for Xenocide and Ultimate Success
Svaka čast, dobar izbor!Izvorno postao lexus
![]()
Ako smijem pitati gdje si sve to naručio? I kada, s obzirom na čekanje... pitam zato što i ja mislim do kraja godine kupiti dotični aparat.
BTW slažem se s mišljenjem da je Nikon D80 pol kalse iznad EOS 400D... kad stigne Nikon D60 (ili sličnog naziva), to će biti pravi konkurent EOS-u 400D.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks