ne vidi se svima iz nicka, recimo piše "MALA- mali od foruma", pa sad ti misli kaj je.![]()
Ovo će možda zvučati glupo, ali ćesto se iz nicka ne može odrediti kojeg ste spola, pa zato ovo pitanje i postavljam ovu anketu da se vidi tko prevladava na ovom forumu!![]()
ne vidi se svima iz nicka, recimo piše "MALA- mali od foruma", pa sad ti misli kaj je.![]()
Još ni jedna cura nije dala glas...
eto ja sam zensko:bunny:
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
moš mislit, da si žensko onda bi rekla nešto žensko![]()
aj sljedeća anketa: kolku nogu imate?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
otvori je onda , jedva čekam![]()
jeeeeee!imam pravo glasa prije 18-te![]()
![]()
a sto je tebi zensko?mislim...sto sam trebala reci? :bunny:Izvorno postao tj1
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
heheh koja tema,vidi se da sam zenai da ver za tebe,broj noge mi je 37
cak imam jedne tenisice 36 ali ej velik broj tako da ta marka tenka uvijek ima cudne brojeve
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jeje, uvijek proizvođači rade neke čudne brojeve....(pssst...mala ima šlapu 43)
je 50,po narudbi mi se rade cipele![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Super,znači kad roniš,ne trebaju ti peraje!Izvorno postao mala
![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
je,je to ti je ta prednost![]()
Svašta se tu može saznati... primjerice da su VandaL i zeus nježnijeg spola...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wtfIzvorno postao whiteboy
..vidiš, to je novo!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@Zeus: Ako si žensko, zašto si onda u svom profilu pod rubriku "zanimanje" napisala "NEZAPOSLEN" a ne "NEZAPOSLENA"?![]()
Ja sam žemsko, vidi se po broju postova.![]()
![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:03
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Ovo je stvarno novo, al vise mi se cini da je to samo za*ebavanje.Izvorno postao whiteboy
a htel sam i ja stavit F, jer ipak je ljepše bit u ženskoj svlačioni![]()
ili nešto još goreIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Seriously?
Ja sam žemsko jer ne mogu otvoriti teglu krastavaca nemam snage, pa moram imati muzjaka za to.![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
alfa otvarač tegli![]()
Nek ostane onda misterija sta sam tako bi bilo najboljeIzvorno postao fantun28
![]()
Bookmarks