Na netu sam nasao slike moguceg novog cybershot telefona. samo vidim da ima kameru od 2 Mpx. Meni izgleda dosta lijepo
![]()
Na netu sam nasao slike moguceg novog cybershot telefona. samo vidim da ima kameru od 2 Mpx. Meni izgleda dosta lijepo
![]()
iPhone 5s 16 GB
Mozda je to novi telefon iz K serije (pa je time CyberShot), ali srednje klase, mozda nasljednik K510 ili K610 (pa je time 2 Mpx).
Nije los, lijepo izgleda ali izgled ponekad vara![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
meni nisu jasni ovi konektori sa strane za bateriju i punjac
iPhone 5s 16 GB
Lijep mob.
Ovi konektori su, bit će po uzoru na Nokiju koja je počela, iz ne znam kojeg razloga konektore stavljati na bok telefona. Dosta nespretno.
Vjerojatno mu cijena neće biti visoka.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izgleda mi kao neka stylish edicija iz K serije... Prvestveno zbog uskih, metalnih tipki...
Slazem se...Izvorno postao ravilov
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Svidja mi se da vise ne pucaju samo na stvaranje uber telefona, nego su poceli raditi i malo classy uredjaje.
Ovaj mi se zbilja svidja.
2MP je cist dosta ako ima autofokus, jos ako ima i image stabilizer, cist ok kao prirucni fotic.
Po ostalim karakteristikam kolko sam procitao na netu, trebao bi imati ekran od k800, znaci qvga, a ujedno i walkman player 2.0. Samim time, telefon ce meni cak i pozeljniji nego k800.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Pa di je slika?![]()
![]()
mob mi se svidja, vjerovatno nece biti skup...i po meni na mobu ti netreba bolja kamera od 2MPX....
Bookmarks