ne mozes sa K700, ali se moze sa novijima K750/W800... ali ne znam sad napamet, a i mislim da je vec bilo na forumu
S mobitela na drugi mobitel.ja imam k700i,i igre su mi lockane.ima neki način da ih otljučam pa da ih mogu poslati?
ne mozes sa K700, ali se moze sa novijima K750/W800... ali ne znam sad napamet, a i mislim da je vec bilo na forumu
iPhone 5s 16 GB
Koliko mi je poznato, to se NE može... kada instaliraš igricu, nemožeš ju više slat... Kod K750/W800 je riješeno tako da igrica stoji u jednom folderu i onda se instalira, pa možeš poslat igricu iz foldera di se nalazi kad ju pošalješ na svoj mob... Ako se nevaram, kod K700 se igrica instalira i to je to...Izvorno postao seha
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to bi bilo jako dobro , al je nažalost nemoguće. još nisam naišao na mob ili igricu koja bi se mogla slat blututom ili iceom moba. a, bit će i to jednog dana. P900 ima to u opcijama , ali još nisam probao.![]()
Da zakljucim: to se NE MOZE. Prema SE, to je namjerno tako napravljeno, zbog zastite copyrighta proizvodjaca. Na K750/D750/W800 i slicnima (mislim da na svima koji se mogu prosiriti karticom) to se radilo tako da preko kompa kopiras igru u folder "Ostalo", zatim je instaliras i NE OBRISES iz ostalo, pa znaci imas dvije kopije, jednu "radnu" i jednu "za slanje". Pretpostavljam da bi se tako nekako moglo i na K700 ako uspijes natjerati mob da .JAR file stavi u "Ostalo" (inace ga automatski stavlja u "Igre" ili "Aplikacije").
tako je! dobro si rekoIzvorno postao ravilov
ali nečeš ga natjerati!
nema vece face od Isusa
hvala na odgovorima.
ni da uspijem staviti u folder ''drugo'' ne bi uspio poslati nekome,jer se fileovi iz tog foldera na mogu slati,barem ne na mom mobu.
Kako ne? Odmah na lijevoj tipki ispod ekrana, "Send" tj. "Poslati".Izvorno postao seha
![]()
ne,tako sam probao neke fileove koje moj mobitel ne podržava(.ogg format neke muzike npr.) i mogo sam samo izbrisati
Možeš na Siemensu...Izvorno postao tj1
Mozes i na drugima, ali pricamo o SE...Izvorno postao domy_os
činjenica je da baš i nemam puno iskustava s simensima
Moze se i na K700 spremiti u drugo (na slican nacin kao kod k750/W800) tako da igru mozes poslati kada i kome hoces.Izvorno postao tj1
Koliko je meni poznato, igrica se sprema u "drugo" ako format nije poznat...Izvorno postao mentol
Imao sam K700 i na sve sam načine pokušao prebaciti igricu sa K700 na neki drugi mob... ali nije išlo nikako...
Ako se nevaram, kada K700 povežeš sa kompom sa BT-om onda imaš foldere: Slike, Teme, Video... ali nema foldera "ostalo" već igrice stavljaš direktno u taj "prozor od K700", dok kod istog povezivanja sa BTom kod k750/W800 ima foldere: Slike, Teme, Video i ima folder "Ostalo" u koji se stavljaju igrice...
Kod k700 se ifrica prebaci na mob i odma instalira... ja nisam našao način da igricu prebacim u folder Ostalo...
Ja sam uvijek imao isti nacin prebacivanja igara u mobitel. Desni klik na igru/file pa "Send To..." pa "Bluetoothe devices" i onda K750. Igru mi automatski smjesti u Other folder ili me pita da li je zelim odmah instalirati... I nikad nisam uspio prebaciti vec instaliranu igru na drugi mobitel preko bluetootha ili bilo kako drukcije. Prilicno sam uvjeren da se to ne moze.
Pa to sam i ja rekao.Izvorno postao dorian_gray
Sto se tice K700 i foldera "Ostalo", postoji jedan "zaobilazan" nacin. Promijeni se ekstenzija imena igre tako da ne bude .JAR (npr. u .BLA) i posalje se na mob. Mob onda ne zna sto s tim pa spremi u "Ostalo". E sad, jedino je pitanje moze li se takva datoteka onda poslati na drugi mob tako da bude upotrebljiva (drugi mob bi morao moci promijeniti ekstenziju datoteke, a to bas i nije cest slucaj).
Mozes promijenit ekstenziju recimo sa Moby Explorerom, tako da je potpuno moguc i funkcionalan ovaj postupak koji si spomenuo.Izvorno postao ravilov
Da, ali onda i taj koji prima igricu mora imati moby explorer na mobu... Malo komplicirano...Izvorno postao Doctor HR
Na K750/W800 je to jednostavnije riješeno...
![]()
a da bi taj drugi mobitel imao moby explorer,opet on nekako treba s kompa dobiti taj program,a ne s drugog mobitela...znači ista stvar...
Bookmarks