S mobitela na drugi mobitel.ja imam k700i,i igre su mi lockane.ima neki način da ih otljučam pa da ih mogu poslati?
S mobitela na drugi mobitel.ja imam k700i,i igre su mi lockane.ima neki način da ih otljučam pa da ih mogu poslati?
ne mozes sa K700, ali se moze sa novijima K750/W800... ali ne znam sad napamet, a i mislim da je vec bilo na forumu
iPhone 5s 16 GB
Koliko mi je poznato, to se NE može... kada instaliraš igricu, nemožeš ju više slat... Kod K750/W800 je riješeno tako da igrica stoji u jednom folderu i onda se instalira, pa možeš poslat igricu iz foldera di se nalazi kad ju pošalješ na svoj mob... Ako se nevaram, kod K700 se igrica instalira i to je to...Izvorno postao seha
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to bi bilo jako dobro , al je nažalost nemoguće. još nisam naišao na mob ili igricu koja bi se mogla slat blututom ili iceom moba. a, bit će i to jednog dana. P900 ima to u opcijama , ali još nisam probao.![]()
Da zakljucim: to se NE MOZE. Prema SE, to je namjerno tako napravljeno, zbog zastite copyrighta proizvodjaca. Na K750/D750/W800 i slicnima (mislim da na svima koji se mogu prosiriti karticom) to se radilo tako da preko kompa kopiras igru u folder "Ostalo", zatim je instaliras i NE OBRISES iz ostalo, pa znaci imas dvije kopije, jednu "radnu" i jednu "za slanje". Pretpostavljam da bi se tako nekako moglo i na K700 ako uspijes natjerati mob da .JAR file stavi u "Ostalo" (inace ga automatski stavlja u "Igre" ili "Aplikacije").
tako je! dobro si rekoIzvorno postao ravilov
ali nečeš ga natjerati!
nema vece face od Isusa
hvala na odgovorima.
ni da uspijem staviti u folder ''drugo'' ne bi uspio poslati nekome,jer se fileovi iz tog foldera na mogu slati,barem ne na mom mobu.
Možeš na Siemensu...Izvorno postao tj1
Mozes i na drugima, ali pricamo o SE...Izvorno postao domy_os
činjenica je da baš i nemam puno iskustava s simensima
Bookmarks