t610...
v200 je cigla, i baterija mu traje dan i pol...
Evo došlo vrijeme ya promjenu telefona.Favoriti su Samsung v200,SE t610,3300.
-V200 mi je moćan telefon i kamera mi je bolja od one na t610.Usporedio sam slike na ekranima oba telefona i moram da kayem da je Samsung bolji.
-t610 je dobar telefon s puno opcija ali nesto slabijim prikazom slike koju slikate.
-3300 mi se svidje zbog njenih audio sposobnosti i MMC prosirenja.
Moj glavni favorit je V200,sta bi vi uzeli?
Ako si gladan pojedi nesto
t610...
v200 je cigla, i baterija mu traje dan i pol...
zaboravio sam rec dimenzije su nebitne,a u kompletu sa v200 dobijem rezervnu bateriju veceg kapaciteta,data kabel,hands free slusalice,cd sa softwerom i sve to upakirano u original pakovanje
ja bi uzeo V200 definitivno! Od ova 3 modela koja si odabrao defintivno bi uzeo njega. Ja i frend smo uspoređivali slikanje sa t610 i v200. slikali smo istu sliku i onda uspoređivali i v200 ti puno bolje naglašava boje poput crvene i plave i bolji je kontrast + što ima 10x zoom i zato uzmi njega.
ak imaš para uzmi 610, a ja bi sebi nabavio jednu 3300
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
T610
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
velja to je ono sto sam i ja rekao,koji bi vi uzeli mob kad bi mogli da birate?
3300 nemoj ni za živu glavu uzimat(kad ti crknu slušalice nečeš ih moč nabavit više jer se sluše prodaju samo u paketu sa mobitelom)
znam, ja sam ih htio još više nabrijat na V200, al cini se da su svi zapeli za tog t610, al ja bi uzeo V200. Ima ti ga Andrea, pa ju pitaj na PM (....još jedan od brojnih načina za upucavanje....)
da ne otvaram novu temu,otpali su 3300 i t610,ali umijesala se tu i 3650 koja mi se svidja i sve joj je dobro,samo ekran da je od 65k bila bi mi savrsena,V200 mi je isto simpatican mob,ali kad bi imao MMC prosirenje bio bi po mom ukusu,jer bi volio moc slusat MP3 na telefonu.Koga bi vi uzeli.Neki ce pomislit sto ne cekam 6600,ali mrsko mi,ovaj thread vrijedi jos koji dan i onda kupnja
Definitiva 3650
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hajde ne stidite se..
ako ti velicina uopce nije bitna onda 3650 odn 3660
Teška srca priznajem ali predlažem (šmrc!!!) u ovom slučaju Nokiu tj. 3650/3660...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
i to ne 3650 nego 3660 jer ima 65k boja
...nije važno koji samo da je Nokia...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks