ocu ovih dana da kupim mob,pa sam mislio uzet M55,ali neznam ni ja da mi je da malo promjenih jer dosad svi mobovi su mi bili marke siemens,a da mi je malo promjene pa de mi vi preporucite sta ,da je cjena podnosljiva.
ocu ovih dana da kupim mob,pa sam mislio uzet M55,ali neznam ni ja da mi je da malo promjenih jer dosad svi mobovi su mi bili marke siemens,a da mi je malo promjene pa de mi vi preporucite sta ,da je cjena podnosljiva.
jel ti kupnja hitna? sada ima dosta novih modela koji dolaze i biti ce jako jeftini, pa se po meni ne isplati uzeti ove ne ke starije modele(citaj: sa losim ekranima)
ma nije hitna , a sta mislis o samsung V200
nemoj uzeti v200... to je sve sto mogu reci!![]()
a mozel razlog jer meni sluzi mob za razgovor i sms ,ono sminkerski ,a on ima cool izgled mislim da cete se slozit sa mnom
kupi onda s55npr, ili neki samsung s300m
A koliko misliš potrošiti???
Tko rano rani, rano dan zajebe!
pa oko 200 -250 eura a ako mi se mob bas svidi onda i vise......
a taj s 300 imal kameru u sebi.....
sl55
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
sl 55 ne bih siemensove modele da mi je malo promjene volio bih imat samsungov , koji su dobri samsungovi da imaju kameru u sebi
T610!
e700
kolika je cjena T610 i e 700 u eurima molim
moli se u crkvi, a cjene moba su: t610= 250e, e700=400e
(u oglasniku)
ma T610 uredu cijena podnisljiva a e 700 preskup de vidi kolika je cijena V200 ,joj jesam ja zapeo za V200
v200 nema u oglasniku...
odn u novom broju ima jedan, za 2100kn
koliko je to u eurima
u Italiji mozes e700 u ducanu nabavit za 310 eura
šta neznaš izračunat? 2100:7.7=270EPoslao: tare
koliko je to u eurima
Tare znam da nebi siemens ali ovj novi st 55 ima fenomenalan ekran, a slike su još bolje. Ustvari on nije potpuno siemensov, njega je radila neka azijska firma. Jedino nema ir i bt.
Ako si baš protiv simensa uzmi SE T610, nemoj V200!
ma imao sa 5-6 simensovih modela malo su mi dosadili , taj T610 koliko ima boja displej, i sto da ne uzmem V200 bas je mob strava
t610 je bolji od v200.
t610 je vrhunac ponude neznam opče šta još razmišljaš.
ak više voliš preklopne (ja ne) onda uzmi motobljuvolu
T610 ima super displej sa 65536 boja, ja sam ga vidio i stvarno je dobar, ima bluetooth i skoro sve funkcije koje danas postoje. I da, slike napravljene kamerom na ekranu se stvarno dobro vide. V200 je samsung, čitaj: lijep preklopni telefon sa dobrim ekranom i s vrlo malo funkcija. Ako ti je to sve što ti treba, ne treba ti glasovno upravljanje i ako ti se da dat skoro 100 eura više, samo izvoli...
ma neznam ni ja meni nije bitno mob sa puno funkcija neg da mu je cool izgled ali ljepsi je V200 od T610 ,i imak T610 cameru koja se moze okretat
onda ti odluči, vjerujem da smo ti bar malo bili od pomoči![]()
Bookmarks