mjenjaj odmah, ja sam ga vidio, mobitel je odličanIzvorno postao scorpio
![]()
mjenjaj odmah, ja sam ga vidio, mobitel je odličanIzvorno postao scorpio
![]()
Kaj je stvarno tak dobar?????nisam ga nikad vidio uživo al čini mi se o.k.hm...Izvorno postao mulder
mjenaj brže dok se čovijek nije predomislioIzvorno postao scorpio
![]()
evo usporedbe
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1434
....sharp je daleko bolji
Jedini minus sharpa je njegova velicina, ako te to ne smeta uzmi ga, te cinjenica da Sharpa nemas gdje kod nas servisirati ukoliko bude potrebe za tim. Ja sam ga imao i odlican je. Apsolutno spada u sam vrh GSM ponude, fantastican mobitel, odlicne kamere sa 2X OPTIČKIM zoomom. Ekran predivan, a wow faktor kad te ljudi vidi sa ovom grdosijom od moba nece izostati. Da mu ekran nije swivel, tj. da se ne moze okretati oko svoje osi, ne znam da li bi ga bio mijenjao. To me je smetalo iako sumnjam da bi se to tako brzo rasklimalo.
Izvorno postao xianfu
Imao sam ja sharp TM100 i bio sam zadovoljan,a šta se tiće servisa imam prijatelja koji radi u servisu u austriji,meni je crkao sharp TM100 zapravo display i zanimljivo je da su mi ga promijenili za novi,i kaže mi frend koji radi tamo da u 90% slučajeva kad netko dođe sharpovim strganim mobom oni ga ne popravljaju nego promijene za nov novcati al naplate samo popravak,evo moj sharp TM100 nije imao ni garanciju kupljen je bio u Njemačkoj i u servisu u austriji su mi zamjenili za nov novcat a otišao mi je samo display jer je mob inače radio.
Zadnji uredio scorpion : 15-10-2006 u 23:24
E onda stvarno nemas razlog zasto ne uzeti ovaj mob. Stvarno je vrhunski, jedino sta te moze smetati je njegova fizicka velicina.
Daj mi reci nešto o specifikacija vidim da si jedan od rijetkih koji ga je isprobao,koliko drži baterija,kakve ispadaju slike,kakav je zvuk (kvaliteta)jel se može mp3 koristiti kao zvono i tako to...Izvorno postao xianfu
Zadnji uredio scorpion : 15-10-2006 u 23:17
uzimaj ga!
ja sam ga koristio oko mj. dana i dam glavu da je to onaj kojeg smo ja i xianfu koristili...nemoj mijenjati....
mobitel je odličan i sve to,ali.....
nemožeš koristiti mp3 kao zvono niiti za poziv niti sms![]()
nemožeš ga servisirati u hr,6131 ima bolji ekran,vjeruj mi...kamera je bolja od njokine i to dosta,ali nemožeš gledati fotke preko cijelog ekrana,stvarno je veliki i ima šugav vodafon meni i soft koji nemreš debrandirati itd...
mob ima odlične spec,ali ima jedan cijeli niz iritantnih detalja...![]()
mp3 zvona bi mogao imati za zvuk zvona ako bi ih skidao preko DRM,tako da to nije nepremostiv problem.jedino smeta taj vodafone meni koji se ne moze ukloniti jer je mob napravljen ekskluzivno za vodafone.
Ako se to sve stvarno nemože, onda nebi mijenjao... Malo je bezveze da uz takav fotić na mobu nemožeš onda slike gledati preko cjelog ekrana...Izvorno postao smogovac
![]()
ja bi ostao kod 6131, osim ako ti je kamera prioritet na mobu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi ostao pri sharpu jel ima i bolju kameru i specifikacione![]()
+auto fokus malo čudno radi,ne izoštri slike do kraja..kao nekakao do pola...u globalu je mob stvarno dobar,kvaliteta izrade i sve to,ali gotovo ga je nemoguće prodati.Lik ga u oglasniku već pola godine pokušava prodati,ali bezuspješno![]()
Koliko traje baterija? U specifikacijama je samo 140h na cekanju, odnosno 3h razgovora.Izvorno postao smogovac
a ono normalno za takav fon,2 dana...ali uz jako intenzivno korištenje i manje...
mislim da ču ostati kod nokie,nije da mi se ne sviđa sharp ali nekako mi se čini da je precijenjen sharp s obzirom da sam pročitao da je objavljen u prodaji još 2004.godine,dok je nokia 6131 ove godine izašla
Zadnji uredio scorpion : 16-10-2006 u 22:05
Bez obzira na veličinu Sharpa ja bi se zamjenio.
Sharp su jako dobri mobiteli,jedino ne znam kako stvari stoje sa servisima kod nas(ako slučajno nešto "rikne)
I feel the need -the need for speed!!!!!
Imam ja frenda koji radi u servisu u austriji svaki vikend dolazi kuči u Zagreb tak da mi nije problem šta se tiče servisaIzvorno postao ledeni
Bookmarks