mjenjaj odmah, ja sam ga vidio, mobitel je odličanIzvorno postao scorpio
![]()
Kaj je stvarno tak dobar?????nisam ga nikad vidio uživo al čini mi se o.k.hm...Izvorno postao mulder
mjenaj brže dok se čovijek nije predomislioIzvorno postao scorpio
![]()
evo usporedbe
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1434
....sharp je daleko bolji
Jedini minus sharpa je njegova velicina, ako te to ne smeta uzmi ga, te cinjenica da Sharpa nemas gdje kod nas servisirati ukoliko bude potrebe za tim. Ja sam ga imao i odlican je. Apsolutno spada u sam vrh GSM ponude, fantastican mobitel, odlicne kamere sa 2X OPTIČKIM zoomom. Ekran predivan, a wow faktor kad te ljudi vidi sa ovom grdosijom od moba nece izostati. Da mu ekran nije swivel, tj. da se ne moze okretati oko svoje osi, ne znam da li bi ga bio mijenjao. To me je smetalo iako sumnjam da bi se to tako brzo rasklimalo.
Izvorno postao xianfu
Imao sam ja sharp TM100 i bio sam zadovoljan,a šta se tiće servisa imam prijatelja koji radi u servisu u austriji,meni je crkao sharp TM100 zapravo display i zanimljivo je da su mi ga promijenili za novi,i kaže mi frend koji radi tamo da u 90% slučajeva kad netko dođe sharpovim strganim mobom oni ga ne popravljaju nego promijene za nov novcati al naplate samo popravak,evo moj sharp TM100 nije imao ni garanciju kupljen je bio u Njemačkoj i u servisu u austriji su mi zamjenili za nov novcat a otišao mi je samo display jer je mob inače radio.
Zadnji uredio scorpion : 15-10-2006 u 23:24
Bez obzira na veličinu Sharpa ja bi se zamjenio.
Sharp su jako dobri mobiteli,jedino ne znam kako stvari stoje sa servisima kod nas(ako slučajno nešto "rikne)
I feel the need -the need for speed!!!!!
Imam ja frenda koji radi u servisu u austriji svaki vikend dolazi kuči u Zagreb tak da mi nije problem šta se tiče servisaIzvorno postao ledeni
Bookmarks