ovako, ja sam mu ponudio 150 Eura, i rekao je da može..
šta vi mislite, jel se isplati..
neznam dali je itko imao imao iskustvo sa ovom kamerom, ali da pitam..
kolika bi bila procjena ove kamere, polovna je..
link: http://www.pcworld.idg.com.au/index....;fp;512;fpid;1
a slika:
frend mi misli prodat tu kameru, a nezna za koliko da mi proda..
ako imate kakvih procjena..
vidi se da kamera nije nova, malo je izgrebana, ali to nema veze..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ovako, ja sam mu ponudio 150 Eura, i rekao je da može..
šta vi mislite, jel se isplati..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Smatram kako je cijena postena i sto se tice tebe kao kupca i njega kao prodavatelja.![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
napokon da mi je netko odgovorio na temu..
baš sad malo gledam Metro, i vidim kameru duplo bolju i to od Sonyja za 1900kn..
sad mene zanima jeli ovo digitalna kamera ili, jer ima neki DV izlaz, ali nemam kabel..
kako da spojim na komp i editiram sa programima..
pitat ću ga ako ima kabele i cd, ako ne onda mi ne vrijedi..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Gle, ako imas jos soma povrh ovoga sto si ponudio frendu, onda nemoj kupiti od njega, jer se za 2000-2200 kn, da naci ipak mnogo bolja kamera.
Ovaj Canon model jako je dugo na trzistu...mislim da je iz 2001. godine ili jos i ranije. Kamerica je pristojnih karakteristika ali ju je pregazilo vrijeme.
Sto se prebacivanja na racunalo tice, ona snima na DV kazetice. Postoji stvarno gomila tema na forumu u kojima se objasnjava kako se to redi, cime i koje su mogucnosti, tako da necu jos jednom o tome...malo potrazi.
Sto se kupnje tice...naravno da bez opreme, drivera i kablovinja ne dolazi u obzir. To je kako sam rekao prilicno stara kamera, pa bi mogli biti problema sa nabavkom istih dijelova ako ih je on pogubio i unistio.
Jos jedna stvar jest baterija. U kamerama ona cesto nakon par godina upotrebe postaje vrlo slabo upotrebljiva i mora se mijenjati, tako da ne bi bilo zgorega da i to provjeris prije kupnje. Navedeno govorim iz razloga jer te baterije i nisu bas jeftine, tako da ako ne valja i moras na nju jos dati 300-400 kn, onda ti je ova kamera neisplativa kupnja (pitanje da li bi i nasao bateriju za ovaj model).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
hvala na ovom odgovoru..
on mi je posudio kameru na tjedan dana, i dao mi kabel za TV i punjač..
koliko sam skužio baterija traje dosta, sad neznam koliko upaljena ali traje 2 dana s tim da upalim par puta, i snimim ili nešto vidim, ali jako kratko..
ja ću ga nazvati i pitati ako ima kabel za komp i ako još nešto ima, jer sam bio obečao da ču uzeti a sad mi nije svejedno kad sam vidio kakvu kameru mogu uzeti novu..
javim još sa svježim informacijama..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Javi se kad to malo oprobas.Izvorno postao Bronth
Kamera bi trebala raditi minimalno 90 ak minuta efektivnoga rada sa jednim punjenjem baterije...ako je manje od toga bateriji se smanjio kapacitet. Pitanje je dalje samo koliko.
Probaj si i instalirati drivere na komp ako ti ih da, pa probaj spojiti i prebaciti snimljeni materijal na komp da vidis kako to radi, prije odluke.
Bookmarks