Secutity code ti je 000000. Imaš ga u seemu 0076_0001 za svaki slučaj. Izgleda ti je nešta s mma fileovima. Imaš li garanciju? Ako ne flashaj s YuetModom. Ako da, eh, onda će mo već pronači riješenje![]()
Imam motorolu V360v i nakon malo modovanja i prckanja sa svim i svacim, na mobu mi je nestao VIDEOS folder (kad odem u My Files, ponudjeno mi je samo pictures i sounds), ali ono najgore je da kad udjem u MESSAGING, imam samo Create Messsage, Call Voicemail (0), i Browser Messages (0), nema Inbox, Outbox, Drafts...NISTA! Probao sam master reset, ali mi trazi security code, a ne znam koji je fabricki postavljen...a nemam backup sistemskih fajlova. Ocajan sam, molim vas pomoziteeeee!!![]()
![]()
Secutity code ti je 000000. Imaš ga u seemu 0076_0001 za svaki slučaj. Izgleda ti je nešta s mma fileovima. Imaš li garanciju? Ako ne flashaj s YuetModom. Ako da, eh, onda će mo već pronači riješenje![]()
Hmmm...reset nije pomogao. Nemam garanciju, mob je uvezen iz madjarske. Mozes li mi detaljno objasniti postupak fleshanja??
@fliponja: hvala, sad je sve manje-vise ok, ali ipak cu ga fleshnuti kad poskidam sve ovo sa gloopim dial-upom.
Zadnji uredio Inovator : 09-10-2006 u 00:57
Skini ovo http://yuetblog.blogspot.com/2006/10...or-v360l7.htmlIzvorno postao RaKuN_s_NeOnKoM
Potrazi "RSD lite v2.7"
Prikaci tel na usb![]()
Pokreni "RSD lite 2.7"
Klikni na "Show device"
pronadji skinuti fajl i klikni start i za 10 minuta gotovo.
Trebalo bi da sve da radi.
Ispravite me ako grijesim![]()
Vrrrrrlo dobroIzvorno postao killercode
. Hvala! Mob mi je preporodjen
. Samo nervira malo posto su funkcije leve i desne soft tipke sada zamenjene...ima li nacin da se i to reshi?
![]()
I mene nervira sto su tipke zamijenjene. Nisam probao da zamijenim.
Nego danas sam stigao u Bosnu i u romingu sam i u Zenici mi se pojavilo slovo "E" i ispod mala zelena i crvena tackica.To se nalazi kraj signala mreze, a cim sam usao u roming ima normalno trokut.Ali ovo mi je cudno.
Meni je stalno zeleno E i ispod te 2 tacke...valjda oznacava GPRS, neam pojma. I da li se moze promeniti da ona tipka gde se pre pokretala kamera, opet sluzi za to a ne za glupavi "Voice Dial" ??
To je već opisano ni sam neznam koliko puta (i od mene samog)!Izvorno postao RaKuN_s_NeOnKoM
Ukratko seem 005b 1E=42 i 1F=43
pa nakon toga seem 0313 određuje lijevu a 0314 desnu tipku!!!
Slovo E sa dvije ili tri crtice u boji ispod slova bi trebao biti znak prisustva EDGE-a. Vidio sam to samo jednom na svojoj V635 pod mrežom TIM.Izvorno postao RaKuN_s_NeOnKoM
@kurbaos hvala![]()
@nocni_djelatnik hmm..kolko ja znam mt:s ne podrzava EDGE...ma nije ni vazno![]()
Bookmarks