Očito nisi u telefonu prebacio da koristi telefonsku memoriju umjesto SIM memorije a SMS. Ne trebaš seem dirat za to.
Pozdrav!
Dobio doma v360v pa me zanima jedna stvar.Kad sam karticu iz nokije prebacio u tu motorolu pise mi messages full.Pogledam opciju i izabrano je spremanje na mob a ne an sim..Pa me zanima u cem je fora,,da li se to treba u 0032-0001 simu otkljucat ili ono cemu ta opcija.Jer na svojoj v550 sam to uredno otkljuco i stane mi preko 100 poruka...
Unaprijed fala.![]()
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Očito nisi u telefonu prebacio da koristi telefonsku memoriju umjesto SIM memorije a SMS. Ne trebaš seem dirat za to.
pa stavio sam opciju da sprema na phone a ne na sim.100 posto pa nisam mutaf![]()
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Onda ne znam. Meni je baš danas cvilio nakon 101 poruke da nema mjesta. Kako si to uključio telefonom ili seemom?Izvorno postao hrcko
zapravo to sa porukama na v360v mi nikako nije jasno... nigdje ne pise koliko poruka stane u mob... vrijednosti koje mob napise sa at naredbama nisu realne (254 komada)... meni uglavnom rikne na nekih 60ak, s time da su neke dugacke pa ne mogu rec koliko ih stvarno moze stat...
uglavnom ne bi bilo lose da netko demistificira te poruke
ako se negdje u seemu moze sredit da stane vise poruka, ne bi bilo lose![]()
A pri tome zbrajaš i poruke iz ostalih mapa? Nitko nije rekao da ti stane 100 DOLAZNIH poruka, nego da ti stane 100 poruka.Izvorno postao m...
pa na telefonu ima opcija da li da sprema na mob ili na sim karticu poruke...ali mi zato nije jasno zasto mi blinka nakon 30-ak porukaIzvorno postao Pila
![]()
60ak poruka ukupno... inbox+outbox+draftsIzvorno postao Pila
A sta moram napraviti da mi poruke ne sprema na sim, već na mem. karticu
Bookmarks