Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 53

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    /\/\otorola Moto G, DEFY
    Operater
    Bonbon
    Godina
    46
    Bodovi
    11.935
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.935, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Kakav nam je zastupnik RAM3 !?!?

Evo naša Motonacijo. Danas mi se mailom javio kolega koji niti nakon tjedan dana nije nasao Java aplikaciju "Timer","countdown" ili nesto slicno za svoju E550.
    Pa ako netko ima neka posta link... A sad onaj glavni dio problema, zašto sam sve ovo napisao. Kao što ćete vidjeti u donjem tekstu, kolega i ja, vjerojatno opravdano,smo se upitali: "Kakvog li to uopće zastupnika imamo?".
    Ovo dolje je samo običan "razgovor" putem maila, ali meni jos uvijek nije jasno, kako do dana danasnjeg barem one svoje WEB stranice ne doverdu u red? Pa tam ima bar 20% slijepih linkova (#).

Evo linka: http://www.ram3.hr pa si odmah onako usput pogledajte link za:

- povijest Motorole
    - Talkie-Walkie uređaje
    - Motogar
    - Korisni linkovi
    - Download
    - Komentari / Upit

> opet se javljam sa svojim timerom...
    >
    > U priručniku koji sam dobio uz E550, na strani 101
    > lijepo piše kako se učitavaju Java programi s RAČUNALA. Naravno,
    > toga UOP?E nema na mobitelu koji sam uredno kupio u HT-u ???

-- E pa problem nije u Motoroli (odnosno jest-ovisi kako se uzme) nego u T-Mobileu. Zašto? T-mobile je naručio takav softver u kojem je ta funkcija izbačena. A razlog je jednostavan, Ukoliko nema mogućnosti instalacije preko kabela, jedini način za nabavu igara je taj da skidaš sa Interneta, gdje T-mobile, vidi vraga, uljudo uskače sa turbo ponudom po vrlo prihvatljivim cijenama, pa onda ljudi navalite i kupujte jer nema drugog načina da se to napravi. Eto u tome je glavni problem, a u priručniku (koji je u biti univezalan za više modela) uredno piše kako se Java programi i igre učitavaju, ali oni koji su štampali upute nisu znali da će T-mobile naručiti softver u kojem će ta funkcija biti izubačena iz izbornika. Eto još jedan primjer kako "im je svaki naš osmijeh jednako važan" ;-)) Koje li ironije. Inače funkcija (učitavanje Java programa) se može omogućiti programom PST ili uređivanjem SEEM datoteka. Skokni na moju stranicu i kod programa Midway klikni na "Moj mobitel nema učitavanje programa". Tamo je opisan postupak za takvu radnju.

>Mislim da bi postojanje te aplikacije riješilo moj problemčić.

-- Točno je da je takva aplikacija mogla doći sa mobitelom, ali moje osobno mišljenje je da proizvođač ne može znati kome će takva aplikacija trebati ili ne. Meni osobno nikad nije trebala, ali to nije razlog da je nisu stavili na mobitel, pa onda kome treba neka je osatvi, a kome ne treba neka je izbriše. No takav stav Motorole u Americi je normalan, jer tamo dobiti takvu aplikaciju nije problem i to za kakvih 10 kuna otprilike ili čak manje. Ali kod nas.... NE... Naš zastupnik se nije potrudio baš oko ničega.

Kada sam nazvao u RAM3, vrlo bahato su mi odgovorili da kud bi oni (da
    > li HT ili RAM3?) dospjeli da prodaju takvu vrst softvera, pa da ja
    > to BESPLATNO mogu skidati... bla bla.

--- Ma da, a da su ti onda barem rekli GDJE da skineš takav "besplatni" komad softvera. NEEEEE i to bi bilo previše. Ja volim Motorolu kao proizvođača mobitela i radio-amaterskih uređaja, jer su objektivno među najkvalitetnijima na svijetu, ali nikako ne mogu shvatiti tako jadnog zastupnika. Pa ne bi čovjek vjerovao..Motorola MPx 220 VEĆ je stigla u Hrvatsku (službenim kanalima). Pa ljudi Božji taj model je predstavljen davnih dana. Pa jel su ti u RAM3 normalni? Ne nisu. To tvrdim odgovorno. Jesi imao priliku nazvati Mobis Electronic (Zastupnik za Nokiu), pa ljudi su tamo ljubazni i uslužni jer znaju da ti isti ljudi kupuju te iste mobitele, a ne netko treći. Hoćemo li u (daljoj) budućnosti vidjeti neku akciju sličnu onoj koju sad imaju T-mobile i Nokia- staro za novo? Iskreno sumnjam.... A vjerujem da ima dovoljno ljudi koji bi po povoljnijim cijenama...
    >
    > Nezahvalniku nisam niti spomenuo da sam kupio - legalno u Rotelu
    > d.o.o.- MPT program, koji je totalno neozbiljan, 15 puta updating i
    > isto toliko restartanja kompjutora da bi proradilo. Kod svakog
    > uključivanja kompjuter iznova instalira USB modem, za crknut od
    > smijeha...

>

--- Ovaj put se ne bih složio da je program neozbiljan. Naprotiv program je prilično bogat opcijama i ako se driveri za mobitel prethodno instaliraju pravilno, program će raditi bez problema. Evo kod mene (verzija 3.11) instalirana je odavno i dovoljno je priključiti mobitel i pokrenut program (ne obratno) i radi ko avion. Bez ikakvih restartanja instaliranja drivera sto puta i tko zna čega. Bojim se da nešto nije napravljeno kako treba prilikom instalaije drivera. I ovdje bih trebalo napomenuti da je vjerojatno bio problem napisati upute na hrvatskom koje bi stale na jedan A4 list. Neeeeeeee to nije potrebno, svi ljudi su inžinjeri elektronike i elektrotehnike pa sve znaju sami popravit ak nešto krene po zlu. A da ne kažem da ih Zakon o zaštiti potrošača obvezuje na to! Ma tko nas(korisnik) još sluša.....

> Vidim da si se uhvatio posla oko Motorole, pa sad imaš još jedan
    > biser više.

--- Pa ovo je jedan od boljih biser koje sam pročitao. Prijatelju moj, završit će to na onom našem forumu pa da vidimo kakve će reakcije biti tamo.

Nakon jučerašnjeg razgovora s RAM3, potpuno mi je jasan
    > razlog tržišne pozicije Motorole u odnosu na Nokiu.

--- Kao što rekoh volim Motorolu,ali kad bi Ameri čuli kakav je odnos njihovog zastupnika prema kupcima, vjerujem da bi njihovo zastupstvo potrajalo, možda još koja 2-3 mjeseca. Da svemoćni T-Mobile i VIP nemaju njihove mobitele u ponudi, vjerujem da bi udio Motorole bio još manji nego što je sada. U HR prema nekim anketama Nokia ima oko 30% tržišta, a Motorola oko 16%. Treba biti realan pa reći da Nokia živi gotovo samo od proizvodnje i prodaje mobitela dok se za Motorulu baš i ne može reći da ime je primarna djelatnost proizvdnja i prodaja mobitela.

Nismo svi internetski stručnjaci da bi pokrenuli neki ''jako pametan''
    > program.

--- Kao što sam napisao malo iznad nisu svi inženjeri.

> Kod nokie se to jednostavno zove ''java aplication instaler'',
    > klikneš i radi.

--- Pa i kod Motorole,recimo sa P2k Tools otvoriš JAR klikneš Install i to je to.

Natjerao sam 6310i da mi pokaže datum :-) Kolege u
    > uredu su tražile da im to ODMAH pošaljem :-))

---Svaka čast :-))

> Ako slučajno imaš neko rješenje problema za Javu - javi mi. Ako ne -
    > zaboravi.

Da bi dobio mogućnost učitavanja Java programa treba ti PST ili MSS, a postupak je u Attachmentu.

> Pozdrav,
    > Zoran

Pozdarv,Josip !!!
    -----------------------------------------------------------------------

Eto narode ovo je bilo moje/naše mišljenje o trenutnom stanju. Ako imate što dodati, napišite, a moderatore i/ili administratore molim, da ako ovaj post krši pravila, da ga izbrišu.

Pozdrav !!!
    Zadnji uredio merlin10 : 04-08-2005 u 14:25
    WEB:/Merlinova učionica
    */\/\otorola Moto G, Defy*

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2005
    Bodovi
    11.883
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.883, Nivo: 26
    Bodovi: 11.883, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako se dobro sjećam, nema li e550 bluetooth, a preko bluetootha ti je najlakše instralirati javu, treba ti samo .jar file i bluetooth adapter. Frend ima v547 s t-mobile softwerom i njemu sam snimao igre preko bluetootha bez problema. Sto se tiće štoperice i timera ja ti imam jednu jako dobru sa 5 prolaznih vremena i timerom pa javi mail da ti posaljem ako ti još uvijek treba.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    /\/\otorola Moto G, DEFY
    Operater
    Bonbon
    Godina
    46
    Bodovi
    11.935
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gringo
    ako se dobro sjećam, nema li e550 bluetooth, a preko bluetootha ti je najlakše instralirati javu, treba ti samo .jar file i bluetooth adapter. Frend ima v547 s t-mobile softwerom i njemu sam snimao igre preko bluetootha bez problema. Sto se tiće štoperice i timera ja ti imam jednu jako dobru sa 5 prolaznih vremena i timerom pa javi mail da ti posaljem ako ti još uvijek treba.
    Samo izvoli prijatelju. Moj e-mail za razliku od nekih drugih nikad nije bio tajna.

Šalji na merlin10@net4u.hr ,a poslije toga ide odmah na moju stranicu za download.

Pa čovjek je kupio kabel koji je svemoguć, zar još da kupuje i Bluetooth da bi si stavio igru ili dvije. NEEEE
    Zadnji uredio merlin10 : 04-08-2005 u 14:27 Razlog: Dodatak odgovoru:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakav je RAM3?

*ebeno skup. U Osijeku, Emmezeta i Ipercoop pod istim krovom...Ipercoop, V635 3100kn (dobavljac RAM3).

Emmezeta V635 2000kn. Nisam na kutiji uspio vidjeti tko tocno, ali neka domaca adresa naljepljena na kutiju (Split mozda), a uvoz vjerojatno iz Italije. Pakovanje i acessories isti na oba mjesta, tako da ne vjerujem da je ovaj nesto "losiji". Jedino je to da nema HR meni (meni toootalno nebitno, a ima i tome lijeka, zar ne)

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni recimo svojedobno nisu odgovorili na niti jedan o 6 mailova koje sam im slao...
    što se tiče bahatosti i ostalog negativnog prema korisnicima, to stoji za sve naše nešto veće kompanije, one si to jednostavno "smiju" dopustiti.
    Kod nas je briga o korisniku ili potrošaču svedena samo na ulizivanje prije kupnje, nakon što izbrojiš pare, više ih ne zanimaš!
    Najbolje se vidi u situacijama reklamacija ili pozivanja na garanciju.
    tu se pojavljuju izgredi poput bezobrazluka uslužnog djelatnika, preko čekanja od mjesec dana na aparat i sl. Uglavnom, LOŠE!
    No, opet, netko pak ima sreću i sve mu biva rješeno u nekom normalnom roku. Nažalost, takvih je premalo.
    Bilo bi vrlo pošteno da se javi netko iz RAM3 i kaže ponešto, jer znamo tko se ne brani...
    Mi smo možda preoštri, no kad radiš za neku lovu krvavo, nekome je daš u robno novčanoj razmjeni onda očekuješ da dobiješ ono što si platio i da se ispoštuje ištampani ugovor...u protivnom sve to nema smisla i možemo komotno krenut u feudalizam.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    SE W800i, K800i
    Operater
    t-molim
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i sto se tice memorijskih kartica.
    neznam kolko se vec dugo moze nabavit motorola s transflash karticama a od tf niti t.
    osobno sam bio u najmanje 10 ducana i svi se prave ludi. kao kaj je to.
    a u ram 3 su mi rekli da nemaju i da neznaju dal ce dobit. nakon sto sam ih pitao dal mogu narucit samo su me bljedo pogledali

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sad taman krecem saznati kakav je zastupnik , naime otisao mi je ekran na par mjesta na e550,neke sive mrlje se vide , a telefon nije pao - toliko o motoroli . sta mislite jer to uopce vrijedno popravljanja ? jer garanciju sumnjam da vazi , uostalom vidjeti cu sad kad im pokucam

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    VIP,T-Com
    Godina
    50
    Bodovi
    11.973
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.973, Nivo: 26
    Bodovi: 11.973, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ti garancija nije istekla trebala bi važiti. Ali ipak....
    Javi kako si prošao.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima jos garancija skoro 3 mjeseca , telefonski se ne javljaju , zato im stize posjeta . javim obavezno iskustvo

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uspio sam ih dobiti telefonski i mogu reci - ovo mi je zadnja motorola . unutarnji displey nikako ne ulazi u garanciju , bez obzira sta mu se dogodilo - tako kazu , sunce im zarko , jos sam naglasio da telefon nije pretrpio nikakav fizicki sok , odgovor je bio nazalost nikako ne moze preko jamstva . a novi displey kosta preko 800kn - a telefon sam kupio svojedobno za 799 kn , a ko tu koga ...
    mozda eventualno sljedeci tjedan odem tamo da im ..... .....osobno i zatraziti knjigu zalbe fino da im ostavim jedan manji feljton , jer nevjerujem da displey samo tako pukne i onda peru ruke od toga . jos cu vidjeti koji su uvjeti za se d750 u t-mobile , pa im odnesem ovaj u Ram 3 i fino ga tamo razlupam nekome na glavi pa mi onda displey vise uopce nece biti bitan ...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Samsung Galaxy S5
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    8.150
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.150, Nivo: 21
    Bodovi: 8.150, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovdje padaju svakakve prijetnje.Valjda će im zgrada ostat čitava..Nisam imao nekog iskustva s njima,jer mi se mob još nikad nije kvario,al ne govore valjda svi bezveze da su nezadovoljni..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma samo sala malo za ubiti vrijeme u vruce dane .

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh, treba se malo nabrijati prije

Malo off, ja baš u pon idem po sat koji sam ostavio na promjeni stakla i baterije, a dobio sam ga nazad poluuništenog, a sat je bio poprilično skup, te mi je još uz sve to i od velike sentimentalne vrijednosti... Prošli put kad su me vidjeli su odlučili da treba naručiti iz vana novi mehanizam i podnožje sata, bolje im je da sada sve štima

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    samsung
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.028
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.028, Nivo: 21
    Bodovi: 8.028, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gledam pa mi nije jasno zbog čega kupujete Moto smeče koje uvozi uHR kad je javna tajna da su to uređaji koji nisu prošli testove za zapadna tržišta i uglavnom se prodaju u
    lanč paketima sa pohanim šniclima
    A komentari o firmi RAM3 zaista su suvišni ,Njihova deviza je zahebi mušteriju i otmi lovu
    Imao jednom M720 sa njihovom garancijom i nikad više motorolu dok su oni zastupnici
    plišani
    ?-------------?

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vec spomenuh...
    Zato odes recimo u Ipercoop, tamo uvoze mobitele bez HR menija, dakle sasvim drugi dobavljaci. Ne samo za motorolu...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mali onfo , valjda nitko nece zamjeriti:
    Od motorole njemacka ni traga ni glasa . ali zato sam se zalio na t-mobile kod nas i izgleda da ce prije biti nesto od toga , nadam se sto prije .

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma zalit se mozemo kome hocemo..ovi u motoroli su stvarno zivi uzas i ne farbaju nikog ni 5% kad brojis lovu i dajes dobar si a dok trazis nest od njih ko te j***!!! Nokija mi je bila na popravku max tjedan dana siemens max tjedan a moto nije ni cudno ak je 2mj...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    v550
    Operater
    Vip
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!
    Evo nakon jucerasnjeg ludog provoda u ram3 podijelio bi sa vama svoju "srecu"
    citali ste svi o mojim problemima sa v550 (za one koji nisu ukratko:brejka se nemoze sejvat slike i filmove bez obzira na memoriju,bijeli ekran....itd) jucer sam nakom tocno tjedan dana po 2 put otiso po svoj mobitel i kad mi ga je tip davao pito sam ga u cemu je bio problem i kaj su radili sa njim,a na to ce on da su samo mu upucali novi softver.Ja sam naravno popizdio jer su mu i prvi put ukucali softver pa je bio isti drek.I jos se dvoumim da li da ga uopce uzmem,jer moram priznat nisam neki expert ali to mi je isto ko npr.da na pokvareni hard stavljam windowse misleci da ce to rijesit problem.I ajde ja ga uzmem potpisem i udjem u auto.Sjedim ja i ajde rekoh idem ga isprobat,stavim karticu i pokusam ga upalit kad ono uopce ne reagira palim ga ja oko 4 puta vadim bateriju reko mozda nesto nisam dobro slozio,dam curi da ga proba upalit..i naravno nista.upadam ja unutra i dajem ga onoj zeni i zamisli cuda ona ga nemoze upalit.i kaze mi da je baterija prazna.na ovo sam se pokido od smjeha i onda sam ja njoj iso objasnjavat da taman da i je prazna treba davat znakove zivota.ona ga spoji na struju i nece punit.I sada ga ona oce odnjet opet dole ovima.Ja sam tak popizdio i reko sam joj
    da ga necu natrag nego da ocu novi.ona se pocne izmotavat da trebam neki zahtjev pisat lolcina i da mi neki skoro toaletni papir da napisem zahtjev.ja naravno trazim medjuvremenu sefa ali je on naravno na sastanku.tad sam vec bio jedno sat vremena u servisu.I zacudo dodje sef i onak bahato serivski upada (ko u saloon) i pita skoro pa kaje kaj oces.I on se meni pravda da je normalno da on ne pali iz par puta a nato sam ja fakat vec osto paf.Nakon sat i pol vremena i ja samo kazem da cu ici do kraja i da ocu novi mobitel.vidio je valjda da sam uporan i dofuro mi covjek novi mob.Naravno da sam ga detaljno pregledo (ima naljepnice na oba ekrana.pozive i tako.....)upisali su serijski broj na novu garanciju i nakon 1 sat i 45 minuta sam otiso.Da ne kazem da smo se doslovno cura i ja sa njima borili cijelo to vrijeme.Dok su nas svi samo odjebavali...da stvar bude bolja niko nije bio na nasoj strani.E da i nova v550 ima malo slicku vodafone ispod vanjskog ekrana.Ali taman da ima i naljepnicu 3 sa 3 ne bi se zalio...

Sori ako sam vas zadavio ovime ali jednostavno sam to morao podijeliti sa vama.
    MAlo jos detalja znam da ce neke zanimat:
    Flex verzija:SE7479AXXQ506F
    S/W Version:R376_G_OE.66.OER

Pozdrav

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG Optimus 2x
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo cu reci da je najbolje da se mi sami brinemo za svoje motorole. O tome kakav je softver i kakav mobitel se prodaje ovdje kod ... To je jednostavno BALKAN i uvijek ce ostati...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    HTC TD2,HP IPAQ 514VM
    Operater
    Vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da moje pitanje spada u ovu temu,ako ne ispričavam se.
    Dakle može li mi netko reći gdje se točno u Martićevoj ulici u Zagrebu nalazi Motorola Dream shop(RAM3),koji broj??

Hvala!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa, fala bogu da će se prvo pokušat bilo kako izmotat, jer si misle "možda je tip kreten, pa će popušiti". Ništa čudno. Jedini servis u kojem sam ja bio je bio "Mobis"-ov, ali nisam imao takve probleme, ali su zato hladni kao da razgovaram sa santama leda. Mislim, ljudi su tako nezahvali što uopće posao imaju. Koliki bi rado došli na njihovo mjesto.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    /\/\otorola Moto G, DEFY
    Operater
    Bonbon
    Godina
    46
    Bodovi
    11.935
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

RAM3 stranice :)

Pozdrav Motonacijo!!!

Nemam što pametno napisati osim da malo skoknete na www.ram3.hr i vidite kakva im je stranica trenutno (Nedjelja navecer). Jest da je stranica do sad bila neinformativna i prepuna neispravnih linkova, ali sad je još bolja Sada tamo ponosno stoji „Stranica je u izradi….“ Na prelijepoj bijeloj pozadini. Pa ak već obnavljaju stranice barem neka ostave one ofucane, stare stranice. Tamo se barem nešto moglo naći, a ovdje mahuna.

Baš me zanima koliko bi prometa ova firma imala da nema T-Mobila ili oni fakat dobro žive od prodaje uredskog materijala!?!?!? S obzirom na odnos prema kupcima ja se iskreno čudim da je udio Motorole kod nas i ovoliki.

Eto to je to; no ukoliko je netko u međuvremenu uspostavio stranicu evo jedan screenshoot kako je to izgledalo.

http://motorola10.googlepages.com/ram3_slika.gif

Pozdrav!!!

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao merlin10
    Pozdrav Motonacijo!!!

Nemam što pametno napisati osim da malo skoknete na www.ram3.hr i vidite kakva im je stranica trenutno (Nedjelja navecer). Jest da je stranica do sad bila neinformativna i prepuna neispravnih linkova, ali sad je još bolja Sada tamo ponosno stoji „Stranica je u izradi….“ Na prelijepoj bijeloj pozadini. Pa ak već obnavljaju stranice barem neka ostave one ofucane, stare stranice. Tamo se barem nešto moglo naći, a ovdje mahuna.

Baš me zanima koliko bi prometa ova firma imala da nema T-Mobila ili oni fakat dobro žive od prodaje uredskog materijala!?!?!? S obzirom na odnos prema kupcima ja se iskreno čudim da je udio Motorole kod nas i ovoliki.

Eto to je to; no ukoliko je netko u međuvremenu uspostavio stranicu evo jedan screenshoot kako je to izgledalo.

Pozdrav!!!

Stranica im je u izradi barem 3 mj, mislim imaju jaaako dobrog webmastera koji se svestano trudi te stranice dovest u red, kolko vidim 3 mj je puno previse vremena da stanice firme budu dolje!!!!.
    Tolko o profesionalnosti em njihovog webamstera (moguce da mu nisu platili trud pa je site skinuo dolje, a da oni ni neznaju ) te njihove profesionalnosti
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao merlin10
    Pozdrav Motonacijo!!!

Pozdrav!!!
    ma mislim da su komentari suvišni!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia E52
    Operater
    T-Scum
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hmmmmm Nije Sve Tako Crno...

..vidim da ovi u Ram-u fakat trube...ali ja za razliku od vas imam pozitivno iskustvo...kad mi krepala moto v360v ja lijepo otisao u Ram u Martićevoj i predao mob (ženska je bila odviše fina na moje zaprepaštenje)...hehe...i rekla da cu mob moci podici za tjedan dana...i tako se ja druge subote (za tjedan dana) zaputih do Ram-a i kad tamo moja Moto je gotova i radi kako treba...i pitao ja sto je bilo...naravno klasika izmjenili mi softver...hehe...:-D..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 15
    Posljednji post: 05-10-2005, 20:17
  2. NEC E616V - kakav je?
    By .El Nino. in forum Nec
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-01-2005, 18:27
  3. MPX 200 rasprodaja ram3
    By Tommek in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 27-01-2005, 21:49