Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 53 od 53
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Bodovi
    6.935
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.935, Nivo: 19
    Bodovi: 6.935, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije tri dana otišao ja u Martićevu podić nepopravljen ženin V220. Zamjena unutarnjeg ekrana je trebala koštat 400 kuna pa sam zaključio da se više isplati dati 60 kn za obavljenu dijagnostiku a zamjenu obavit negdje drugdje. I dobijem ja mob, učinio mi se izlizanijim nego što bi trebao bit, al obzirom da ga ne koristim ja, nisam bio siguran sto posto. Hodajući cestom probam ga upalit i gle - ekran proradio, čak i bolji nego prije. Sav sretan odnesem ga ženi, ono - možda je trebalo samo pritisnut kontakte, super smo prošli za 60 kn... Ali kad ga je vidjela, tek se ona šokirala koliko je izlizan i ofucan (ona ga je predala u servis). I još je jedna "sitnica" naknadno ustanovljena- mob je bio nijem (bez zvuka za zvona i audio/video, nikakav gain table edit nije pomogao).
    I da skratim, odnijela ga žena opet u servis i ispostavilo se da to uopće nije njen mob... vratili krivoga, sa drugim kvarom...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao haloBing
    Prije tri dana otišao ja u Martićevu podić nepopravljen ženin V220. Zamjena unutarnjeg ekrana je trebala koštat 400 kuna pa sam zaključio da se više isplati dati 60 kn za obavljenu dijagnostiku a zamjenu obavit negdje drugdje. I dobijem ja mob, učinio mi se izlizanijim nego što bi trebao bit, al obzirom da ga ne koristim ja, nisam bio siguran sto posto. Hodajući cestom probam ga upalit i gle - ekran proradio, čak i bolji nego prije. Sav sretan odnesem ga ženi, ono - možda je trebalo samo pritisnut kontakte, super smo prošli za 60 kn... Ali kad ga je vidjela, tek se ona šokirala koliko je izlizan i ofucan (ona ga je predala u servis). I još je jedna "sitnica" naknadno ustanovljena- mob je bio nijem (bez zvuka za zvona i audio/video, nikakav gain table edit nije pomogao).
    I da skratim, odnijela ga žena opet u servis i ispostavilo se da to uopće nije njen mob... vratili krivoga, sa drugim kvarom...
    a to ti je RAM3,ne trebas se nista cuditTako ti je to.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    v3
    Operater
    t-mobile
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sfreak
    a to ti je RAM3,ne trebas se nista cuditTako ti je to.

To da pričaš nekom vani, ne bi ti vjerovao..., daleko nam Bruxelles!!!
    If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Odgovora: 15
    Posljednji post: 05-10-2005, 20:17
  2. NEC E616V - kakav je?
    By .El Nino. in forum Nec
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-01-2005, 18:27
  3. MPX 200 rasprodaja ram3
    By Tommek in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2