a to ti je RAM3,ne trebas se nista cuditIzvorno postao haloBing
Tako ti je to.
Prije tri dana otišao ja u Martićevu podić nepopravljen ženin V220. Zamjena unutarnjeg ekrana je trebala koštat 400 kuna pa sam zaključio da se više isplati dati 60 kn za obavljenu dijagnostiku a zamjenu obavit negdje drugdje. I dobijem ja mob, učinio mi se izlizanijim nego što bi trebao bit, al obzirom da ga ne koristim ja, nisam bio siguran sto posto. Hodajući cestom probam ga upalit i gle - ekran proradio, čak i bolji nego prije. Sav sretan odnesem ga ženi, ono - možda je trebalo samo pritisnut kontakte, super smo prošli za 60 kn... Ali kad ga je vidjela, tek se ona šokirala koliko je izlizan i ofucan (ona ga je predala u servis). I još je jedna "sitnica" naknadno ustanovljena- mob je bio nijem (bez zvuka za zvona i audio/video, nikakav gain table edit nije pomogao).
I da skratim, odnijela ga žena opet u servis i ispostavilo se da to uopće nije njen mob... vratili krivoga, sa drugim kvarom...
a to ti je RAM3,ne trebas se nista cuditIzvorno postao haloBing
Tako ti je to.
Izvorno postao sfreak
To da pričaš nekom vani, ne bi ti vjerovao..., daleko nam Bruxelles!!!
If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in.
Bookmarks