a trebala bi biti 12345 ili 0000 ili 1234 ili 1111...ako nije onda ti tu ništa nemožeš...
Kako Doznati Lozinku Za Vracanje Tvornickih Postavki??? Kupio Sam Mob Pitaj Boga Od Koga I Neznam Kod??? Pomoc???
a trebala bi biti 12345 ili 0000 ili 1234 ili 1111...ako nije onda ti tu ništa nemožeš...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ima ti neka fora da ga resetiras kombinacijom nekih tipki to ti obično znaju oni koji se bave odkodiravanjem i popravljanjem telefona,ja sam bio nosio kod lika 6230i isto nisam znao security kod i on pretisnuo neke tipke i samo se mob odjednom resetiro i sve tvorničke postavke su se postavile i nakon toga kod ti bude 12345.
Pojma nema... ovo mi prvi glas...Izvorno postao M A R I N
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nazovi svog operatera i ako su ikad imali taj telefon reci ce ti!IsprobanoIzvorno postao ilordan
Ima još načina al ovaj je najlakši, može se još spajanjem na kompIzvorno postao Ico86
kombinacijom tipki.. vrlo tesko, ali ima nacina drugim metodama.Izvorno postao M A R I N
Šta se ne može sa onim mastercodom?
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Da, sa master codom bi trebalo ić...
Tako sam ja riješio problem na 6630... E onda bi možda radio taj mastercode i na "običnim" nokijama...![]()
Ili sve nule mozda?Izvorno postao Symbian FAN
Šta je, Khideg, tek istekao ban i već pokušavaš zaradit?Izvorno postao khideg
Probaj ove brojeve kako su ti kolege rekli, ak ne upali, nosi na servis.
Testis unnus, testis nullus!
koliko ja znam, postoje neki kalkulatori za to..
ja sam bio zakljucao svoju staru 7210 sigurnosnim kodom i postao sam na njuze, i covjek me trazio IMEI i za 5 minuta mi replyjao novi sigurnosni kod..
Izvorno postao Symbian FAN
ja sam pokušao na svojoj nokiji i ne ide
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ili što je Symbian FAN napisao ili je 12345 ili 00000 (5 puta 0 )...
Ako nije ništa od toga, onda si sigurno mijenjao "lozinku", jer je "tvornički" nešto od gore navedenog...![]()
Bookmarks