Kako Doznati Lozinku Za Vracanje Tvornickih Postavki??? Kupio Sam Mob Pitaj Boga Od Koga I Neznam Kod??? Pomoc???
Kako Doznati Lozinku Za Vracanje Tvornickih Postavki??? Kupio Sam Mob Pitaj Boga Od Koga I Neznam Kod??? Pomoc???
a trebala bi biti 12345 ili 0000 ili 1234 ili 1111...ako nije onda ti tu ništa nemožeš...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ima ti neka fora da ga resetiras kombinacijom nekih tipki to ti obično znaju oni koji se bave odkodiravanjem i popravljanjem telefona,ja sam bio nosio kod lika 6230i isto nisam znao security kod i on pretisnuo neke tipke i samo se mob odjednom resetiro i sve tvorničke postavke su se postavile i nakon toga kod ti bude 12345.
Pojma nema... ovo mi prvi glas...Izvorno postao M A R I N
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima još načina al ovaj je najlakši, može se još spajanjem na kompIzvorno postao Ico86
kombinacijom tipki.. vrlo tesko, ali ima nacina drugim metodama.Izvorno postao M A R I N
Ili sve nule mozda?Izvorno postao Symbian FAN
Izvorno postao Symbian FAN
ja sam pokušao na svojoj nokiji i ne ide
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ili što je Symbian FAN napisao ili je 12345 ili 00000 (5 puta 0 )...
Ako nije ništa od toga, onda si sigurno mijenjao "lozinku", jer je "tvornički" nešto od gore navedenog...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nazovi svog operatera i ako su ikad imali taj telefon reci ce ti!IsprobanoIzvorno postao ilordan
koliko ja znam, postoje neki kalkulatori za to..
ja sam bio zakljucao svoju staru 7210 sigurnosnim kodom i postao sam na njuze, i covjek me trazio IMEI i za 5 minuta mi replyjao novi sigurnosni kod..
Bookmarks