Okrenuta na dobru stranu?![]()
da li vama koji imate D600 i MicroSD/Trans Flash memory karticu kartica lagano ulazi u utor??
meni užasno teško, kao da je utor preduboko montiran i stvarno treba imati dugačke nokte da uđe i to jedva....
Okrenuta na dobru stranu?![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
naravno, nisam debilIzvorno postao error
![]()
uostalom probali smo na 2 primjerka i na oba je duboko postavljen utor a karticu treba gurnut dok se ne čuje klik...
Neznam, pitamIzvorno postao cuore sportivo
![]()
Meni je sve normalno, nemam nikakvih problema s tim
2. pitanje
sad sam snimao muziku na memorijsku karticu i skužio sam da ako je predugo ime mp3 filea da na mobitelu nema te pjesme u tom folderu
jel neko zna koje je ograničenje u broju slova u fileu??
Ograničenje je 47 znakova(što razmaka, što slova,što brojki), to možeš vidjeti kad ideš na rename pjesme, gore u lijevom kutuIzvorno postao cuore sportivo
sad sam skužioIzvorno postao error
ali me nervira što kad stavim pjesmu sa više od 47 znakova na memory karticu onda ju mobitel uopće ne učita, kao da je nema a kad ju šaljem bluetoothom na mob direktno onda ju prihvati i automatski skrati za toliko slova koliko je potrebno
Meni je to sve normalno, i kad stavim na karticu, sveIzvorno postao cuore sportivo
kako stavljaš fileove na karticu??Izvorno postao error
koju karticu imaš??
znači tebi pokaže pjesmu ako ima više od 47 znakova????
šta automatski skrati broj slova ili??
ja imam Verbatim MicroSD 512MB i s njom sam dobio SD adapter a kako imam čitač kartica snimim mp3 direktno na karticu i karticu onda u mobitel ubacim jer mislim da se preko bluetootha nemože na karticu direkt stavljat nego jedino na mobitel pa onda moraš sa mobitela prebacivat na karticu
Većinom preko bluetootha, jer mi se neda ići po adapter da ga stavim u laptop i bla bla bla.Izvorno postao cuore sportivo
ScanDisk 1GB sam kupio prije par dana.
Ako prebacim preko kartice, mobitel mi sam odredi broj slova, ako ima previše, skrati, isto i preko bluetootha.
šta je to onda u mojoj kartici problem?Izvorno postao error
se to može nekako podesit da nemoram svaki put brijat slova kad dodajem novi file?![]()
Vjerujem da nije...Izvorno postao cuore sportivo
Mislim da nemože,ja većinom tako radim, prije nego što uopće išta prebacim, preimenujem i onda tek prebacivam, ili ostavim kako je.
ISUSE
kakav bloototh, kakav adapter
MENI>SETTINGGS>PHONE SETTINGS>USB SETTINGS>MASS STORAGE
i ONDA tek ga priključite kablom u komp i onda ce vam se prikazati ko usb stick i samo copy paste gore![]()
ej imam jedno pitanje možeš mi reći kako ti mob radi sa tom karticom je li ti dosta usporeno, imaš li kakvih problema? mislim i ja kupit 1gb pa me zanima...Izvorno postao error
What else you gonna do on a saturday?
Malo usporeno se krećem kroz karticu,što je normalno, događalo mi se i kad sam imao 256mb i 512mb, ali samo kroz karticu, ostalo sa mobom je sve u redu.Izvorno postao @l@n
meni isto..kroz mob sve normalno..a na kartici kad odaberem na neki mp3 da svira mrvicu dulje mu treba da počne sviratIzvorno postao error
Izvorno postao cuore sportivo
e daj mi reci naziv neke pjesme sa preko 40 znakova?
npr:Gibonni - Anđeo u tebi (feat. Goran Bare i Maya Azucena)Izvorno postao cobra111
ima još milijun primjera a kad prebacujem na mob sad moram pazit da nije predug naslov hehe
Bookmarks