možeš iščitati te kodove preko Motokit programa. a sigurnosni kod bi trebao biti sve nule ( 0 )Izvorno postao sanja_wild
Bok!
Imam jedan problem. Bila sam promjenila lozinku za zaključavanje (slika, poruka...), e sad moje pitanje je, da li je ikako moguće da se nekako sazna taj password ili ponovno resetira mobitel. Btw. koji je sigurnosni kod za tu motorolu???
Can anyone help me?
možeš iščitati te kodove preko Motokit programa. a sigurnosni kod bi trebao biti sve nule ( 0 )Izvorno postao sanja_wild
a jel to onda moram preko usb-a il bluetootha?
pa prek USB-a..
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
znači sutra u dućan i kupit usb![]()
Mozes i preko opcode-ova iz telefona
da nadjes phone code
u telefonu pritisni menu taster i zatim kucaj 048263* - otvorice se opcode meni.
zatim u tom meniju kucati:
- 32-pa OK
- 116-pa OK
- 1- pa OK
- 0-pa OK
- 8-pa OK
tada ces dobiti u telefonu ispisane brojeve nesto slicno kao ovi:
00 31 00 32 00 33 00 34 - odatle moze da se zakljuci da je phone code 1234
kako?pa:
broj 00 - se odbacuje
30 - je isto sto i 0
31 - je isto sto i 1
32 - je isto sto i 2
33 - je isto sto i 3
34 - je isto sto i 4
35 - je isto sto i 5
36 - je isto sto i 6
37 - je isto sto i 7
38 - je isto sto i 8
39 - je isto sto i 9
kako dobiti security code
pritisnes taster menu i kucas 048263*
zatim kada se otvori opcode menu kucati:
32 -pa оk
118 -pa ok
1 -pa ok
0 -pa ok
12 -pa ok
i dobices nesto ovako 00 30 00 30 00 30 00 30 00 30 00 30 - odatle moze da se zakljuci da je phone code 000000
Zadnji uredio JA_SAM : 29-09-2006 u 17:46
ako ja nisam skuzio.. onda mislim da nije ni ona...
Kupila usb, al izgleda da mi utor za usb ne valja. Niti ne radi dobro za bateriju... Za usb kad ga skuži onda kaže da je malfunction (il tak nešto)...
A onaj drugi način nisam skužila![]()
eh moras instalirati drivere da bi mogla sve to sreditiIzvorno postao sanja_wild
evo ti v550 site
www.v550-site.com
Tamo imas objasnjeno kako, sta...
btw: nadam se da imas DSL
btw2: ako ti treba 'live' pomoc, slobodno mi se javi na MSN ili icq(ako ih imas)
pa sta ti tacno nije jasno,ili ti bas nista nije jasnoIzvorno postao prpic
?
bas nista mi nije jasnoIzvorno postao JA_SAM
![]()
Evo editovao sam post,pa ako i dalje nije jasno stvarno neznam kako bi jednostavnije objasnio.
Izvorno postao JA_SAM
Ma nema veze.. valda ce netko skuzit..
Kaj je to menutaster lol?Izvorno postao JA_SAM
to i ja htjela pitati...
al nikako mi neće opet usb na komp..... idem na motokit i uvijek je not connected, odnosno kad konektiram mob sa usb za komp samo se čuje onaj zvuk i to je to....
jel ima koga u puli il varaždinu da bi mi to mogao napraviti??
http://i90.photobucket.com/albums/k2...am22/590_g.jpgIzvorno postao Yax
evo uspjela sam da mi radi preko MPT-a , al preko motokit, pst-a, i p2k mi ne radi... piše da nije konektirano.... kako da omogućim motokit???
aha.... problem je u tome što se treba jako brzo, odnosno odmah utipkati, pa onda to otvara.....
HVALA TI SRCE SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! sad sam napokon si to našla!!!!!!!!!
Zadnji uredio Inovator : 30-09-2006 u 00:32
Dobro da si riješila
A ovo ti na računalu ne radi zbog krivih drivera. Ovi koje dobiješ s mobitelom rade uz MPT, za to su i namijenjeni, i to je 5.
Ali za druge stvar, koje Motorola nije predvidjela da ćeš raditi (zloćesta curica) moraš instalirat P2K drivere (i deinstalirat ove postojeće prije toga).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa sve je to divno i bajno... al uinstalirala sam ja bila prije mpt i sve drugo pa onda instalirala p2k i motokit i pst....al opet ništa nije radilo......
btw. nisam ja ništa zločesto misla raditi... samo saznati svoj lock code i stavit si nove skinove.... al opet, ništa mi ne radi.....![]()
Zadnji uredio Inovator : 30-09-2006 u 00:32
A hvala, to sam bio probao no nije radilo jer sam presporo ukucao. Uglavnom, radiIzvorno postao JA_SAM
![]()
Bookmarks