ubodi neki talijanski Lg imaju puno funkcija za malo para i imaju sve ovo šta si naveo da tražiš
Jer mi možete preporučiti neki mobitel do 900 kn.Više preferiram klizni, ali i preklopni mogu proći![]()
ubodi neki talijanski Lg imaju puno funkcija za malo para i imaju sve ovo šta si naveo da tražiš
Htio bi kupiti Lg s5200! ili D500. Jedina prednost kod Lg-a mi je što svi imaju garanciju, a samsungi nemaju (ako imaju onda su skuplji)
Uzmi radije D500, možda negdje i nađeš sa garancijom...ali, za te pare preporučam Benq-Siemens C81 (hebiga, nije klizni al je mrak)...
Bom Chicka WahWah
Ili Sony Ericsson K510
c81 , do 1000kn je odlicna kupnja , novo je ipak novo .
Bas za 900kn lg s5200 ili samsung d500, ja bi rade d500 samo za njega ipak treba izdvojit 1000,1100 ako je u dobrom stanju. Ima ih i za 900 ali kad pise malo izgreban onda se zna na sta lici!
Ja bi kupio lg s5200 , čini mi se da se neki vrti tu po oglasima.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma k510 sony ericsson, znas da ce valjat i da se nece kvarit.
moja preporuka je L7 motorola , najkvalitetnije napravljen mob. od ovih svih navedenih. imaš ih u plavom oglasniku za 800-900kn nove .
slažem se sa gasilom vatre...l7,izvrstan zvuk,ekran od sharpa,tanak
slike na mobu ok izgledaju,micro sd podrške...![]()
Slažem se sa dvojiom iznad... L7, dobar mob, tanak, podržava kartice...ili možda čak dati 100Kn više pa kupiti novi Benq-Siemens C81, ili možda ako bi uspio nać Nokiu 6630 (ako hoćeš symb)...
Između LG s5200 i Samsunga d500, odabrao bi D500
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja sam za motorolu v360v![]()
D500 ti je pravi izbor jest da je star al da se ga nać za 900kn u dobrom stanju.
BenqC81 nije loš al vidi se da je klasu ispod d500,k510 isto tako.
Od svih navedenih ja bi K510 pokušao izbjeći, Se joysticki nisu previše pozdani (mislim da je pitanje vremena kad ći i na 510 počet rikavat), kučište jest kompaktno ali se izliže za mjesec dana, malo memorije. Ne znam ćemu takva pomama za tom mobitelom.
Moj izbor je Motorola L7, proširiva memorija, relativno rijedak mob, odličan display, istina kamera kaska za konkurencijom ali kome uistinu mob služi za fotografiranje panorama, štotijaznam umjetničkih slika?
za te pare definitivno d500 ili dodaj 1![]()
kn i kupi c81
Malo bolje oćuvaniji D500 i to je to!![]()
Bookmarks