Uzmi ovaj mob ako ti se sviđa. Samo pripazi na to da se on ne može dekodirati na neku drugu mrežu.
Ipak, vidim da koristiš VIP, pa pretpostavljam da ti to neće biti problem![]()
evo baš sad dođem na vipnet kad se izbezumim ono došli novi mobovi...i k800 i k310i, i nokia e70 i nokia 6131![]()
![]()
...i napokon v630i
!! nekak sam se zainteresirao za njega jer nije puno 1800
za takav mob... možda ipak bolje to?!
meni uopće ne smeta što je vodafone sve..bolje da to uzmem ha????
![]()
Uzmi ovaj mob ako ti se sviđa. Samo pripazi na to da se on ne može dekodirati na neku drugu mrežu.
Ipak, vidim da koristiš VIP, pa pretpostavljam da ti to neće biti problem![]()
Uzmi ga, za te novce nije loš mobitel stvarno. Ako ti ne smeta Vodafone i koliko vidim da koristiš Vip mislim da ti se isplati za te novce. Koliko vidim stavili su mu navi-pad kao na W810i što je isto plus. Ima 3G, 256MB karticu dobiješ s njim, 2MP kamera, lijep je dizajn... Sve u dosta dobar mobitel, pogotovo za te novce. Uzmi.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Da, dobiješ karticu, 256MB.
A ovo da je dizajniran za Vodafone Live ne mora značiti da se ne može dekodirati. Ja mislim da može, samo rađen je baš za Vodafone tako da možda nema smisla... Provjerit ću to još.
e ipak sam odlučio da ču malo pričekat mjesec-dva dok se snizi cijena barem 1500, 1600 kn pa ću onda...ne da nemam novca neg sam predvidio dat manju svotu za drugi mob što će mi bit taj v630i a to sam spomenuo već u jednoj temi
da li si razmišljao o k750i skoro isti mob i dođe 1691kn(ako se ne varam)Izvorno postao mobitelash
V630 spada u DB2020 seriju SE mobova (recimo nešto kao BB5 kod Nokia).Izvorno postao jay
Tu još spadaju K610, K790, K800...a i svi noviji koji će doći.
E, pa ta DB2020 serija SE mobova se ne može dekodirati nikako za sada (hoće li se i moći)
Pa nije baš isti. Za 100kn više mislim da je V630i isplativiji ako čovjeku ne smeta taj Vodafone brand. Ipak V630i ima 3G i u biti je u kućištu od W810i. Ima navi-pad i onaj malo veći display (sad je li bolji kao na W810i ne znam). Također u Vip-u pišu da dobiješ 256MB karticu... Jedino što sam primjetio da nema IC. Uglavnom čim stignem malo ću ga isprobati ako je stigao u Vip pa ću vidjeti točnije kakav je. Ovako na papiru djeluje isplativiji nego K750i, naravno ako nekome ne smeta Vodafone brand zbog čega i je dosta jeftin...Izvorno postao Mario99
kakav je ekran to na v630 ? vidim da nije tft nego tfd . jer to ima neke vidljive razlike ?
pa v630i ima i 3G i čvršći je te nema joystickIzvorno postao Mario99
Ima zoom 2,5x ,a k750 4x, s tim da kolko sam skužila samo se u panoramskom načinu slikanja može zoomirat (užas), nema radio. Ima 3g, nekakav flight mode, ta kartica se dobije....
Ima ga u vipu!Baš sam bio neki dan na trgu(Zg) i bio je izložen i čeprkal sam malo po njemu.Stvarno je dobar i ekran je super.Izvorno postao atkalv
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
evo baš ga sad gledim pa al hebiga ipak ću malo pričekati![]()
evo ja ga imam već neko vrijeme (negdje oko misec ipo dana).
Što reći, eh ne znam!
Najbolje da pitate što vas zanima, rado ću vam pomoći oko dvojbe da li ga uzeti ili ne.
Iskreno, mene je na početku više bilo strah tog vodafone softwarea koji mi je ispao sasvim ok - doduše da ne bi volio da je čisti SE bih, ali jebi ga za ovu cijenu se ne mogu i ne ću žaliti.
Ekran mi je super, kamerica je sasvim ok, doduše čini mi se da K750i ima bolju kamericu jer mislim da mi prijatelj na njemu ima ono svijetlo što ovdje fali (i to poprilično - doduše ide na njega kamerica eksterna, pa ako nekome baš trebaju fotografije (iako bi takvome preporučio digitalac) s time će biti bolje)). Žvučnik je i više nego glasan
Uglavnom, stvarno ne znam što reći osim da sam ja i više nego zadovoljan (što je možda subjektivno) tako da vi samo pitate da ne biste bili obmanjeni mojom subjektivnošću![]()
P. S. AH, velika mana - mobitel izgleda jako čvrst i snažan, ALI OVAJ MOBITEL nije za padanje (iako biste se sada mogli pitati: "Pa dobro, koji je za padanje?" - izuzev onih "gumenih" - ako toga uopće još ima?!), jer ako padne na asvalt (kao meni, do sada već tri puta) ostaju poprilično ožiljci na maski (doslovno udubine, što mi se na recimo starom T68i nikad nije dogodilo - njemu se samo malo boja skine).
ti sto imas taj mob! sta se dobije uz njega? znam za karticu ali jel se dobije usb i slusalice to me zanima. i kakve su slusalice?
tko ti je poslao? ja nisam dirao tu temuIzvorno postao pero1985
iPhone 5s 16 GB
Ok, manje važno gdje je tema (iako bi meni bilo kudikamo draže da je u SE dijelu jer mi se čini da tamo pripada, ali dobro).
Uz aparat se dobije: 256 MB M2 kartica; USB kabel; CD s programima; slušalice s handsfreeom na sebi (ok su, ali mislim da su one sa W verzija puno bolje... čine mi se ove kao one s K750, ali nisam siguran); punjać (naravno) i audio CD iznenađenja (ja dobio James Blunta, hahaha).
Mislim da nisam ništa zaboravio?!
vidio sam ja da ti si je ti tamo otvorio, i taman da ću nešto upisat kad vidim da je netko napisao post - kao postoji tema već u i linkIzvorno postao pero1985
![]()
sinoc sam ga vidio kod frenda i mob je vrlo glasan na zvucnicma , cak mi se cini glasniji od w810 na max-u . samo kaj je softver previse izmesaren sa vodafoneom , inace mob je pravi best buy do 2000kn u ducanu , cak i ispred k750 kojeg ima za 1999kn .
ja sam se toliko pribojavao toga software da je to bilo za nevirovat (pa kako cu ja to, pa ja ne bi to, ajme meniIzvorno postao Router
) ali sada ti moram reći da (istina, nakon privikavanja jer stvarno u prvi tren je težak) ga ne bi mijenjao... moram samo reći da je softver pametan, doslovno! Ima toliko mogućnosti, brzih i kratkih da sam ostao zapanjen... prva liga!
Zvučnici su prejaki, ali stvano kad su na max onda se svi čude - i to je ludilo kad na plaži upališ neku pismu pa svi možete pivat a još se čuje glazba![]()
Iskreno, meni je čak i bolji od K750i, ali ukusi su različiti - doduše kao što sam gore rekao mislim da K750 ima ono svjetlo na kameri i bolje ispadaju slike (ali kupit ću si ja onu eksternu bljeskalicu uskoro pa ćemo vidit).
Od mene, za sada, samo preporuke!
Šteta što nema Vip centra u Đakovu, jer bi bilo najbolje da ga vidiš konkretno.
Inače, koliko se ja sjećam K618 je identintičan ovome V630i samo što nema Vodafone sotver...?!
pa da. ma ja imam f500 isto vodafone pa su mi gadne te ikone, ali sad sam vidio da nisu ko moje 2d nego su 3d pa sam usporedio v630 s k618 i ikone su dosta slicne...sve mi secini da cu kupit taj v630 iako sam mislio w810 pa sam cuo da pocne skripit nakon tjedan dana
de mi reci jel se moze otkodirat jer sam negdje procito da je neko napiso da se ne moze
joj to ti ne bih znao!Izvorno postao pero1985
Uglavnom, meni još ne škripi, a ako će kome počet skripiti to će biti meni, jer otkada sam ga dobio vječito d..am po igricama kao dijete od 10 godina s prvim mobitelom![]()
sad sam cito malo tu po forumu i vidio da k750 vise nema 4x zuma na 2mpx nego 1. a na 640x480 ima 2.5x a na 160x120 ima 4x zum. pa me zanima kolko ima v630 na tim rezolucijama?
Bookmarks