Možete li mi preporučit neki dobar bežični miš?
Možete li mi preporučit neki dobar bežični miš?
Pa naravno: Logitech G7,
U linksa dodje oko 650 kn....
A ako oces nesto drukcije, preciziraj svoje zahtjeve...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Jao ima jedan isto od logitecha... neznam kak se zove nemrem ga naci! BAsh je napravljen za gejmanje... DAj ak neko to ima ili nes nek mi veli sam kakav je pliz!![]()
..:: opel team croatia ::.. <(opel power)>
Hm,hm zanimljivo! I ja koristim odnosno ne koristim MX 1000 i pitanje je dana kad će završiti u smeću jer mi ga je pun k.... Od prvog dana imam problema sa njim. Već sam ga dva put slao na servis međutim svaki put se vrati isti ili još gori. Prova sam skinuti najnoviji verziju software međutim još gore.Izvorno postao VandaL
Podrška odnosno MICROLINE za logitech je užasna u Hrvatskoj bar iz mojeg iskustva. Miš je bio na servisu više od 2 mjeseca i vjerovatno bi još bio da ih nisam nazva i pita šta je sa mišem. Tražija sam da mi kao je prošlo 2 mjeseca uređaj zamjene novim jer na garntnom listu lijepo piše "ako uređaj ne bude popravljen u roku 45 dana isti će biti zamjenjen novim" međutim njihova je izlika kako se ja nisam informirao o tjeku popravka i da oni ne mogu znati kad triba poslati miš. Još me navodno pitaju: na kojoj podlozi koristim miš, mislim se a na kojoj vi od GRANITA ili nekog PLEMENITOG DRVA.
Na kraju balade kažem: ili novi ili ništa jer vam ga ja neću preuzesti, a oni mi pošalju zapakiran miš u orginalnoj kutiji ali stari. Nemam ništa protiv logitecha jer kao zamjenski koristim isto logitech od 60 kn i radi perfektno jedino me kabeli živciraju.
Eto ti kažeš da je tebi odlićan, izgleda da sam ja kupio odnosno oni mi prodali "krnju".
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...44827684760738
E ovo je pila!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ja koristim MX1000 već godinu i pol i nikad nije bilo ni najmanjeg problema sa njim. Fantastično radi na svim podlogama, domet mu je oko 5m što je super, dobro leži u ruci,...
Samo pohvale, a ako se odlučiš za G7, on je vjerojatno još bolji izbor, požto su kod njega ispravljenje "dječje bolesti" lasera
Ja razmišljam o VX Revolution pošto mi je MX1000 malo nespretno nositi sa laptopom (jer je reciever/punjač dosta velik)Izvorno postao Vuki
Preporučam Trust-ov bežični miš model MI4500x Wireless!![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks