Evo, odnedavno TELE2 nudi u prepaidu za manje od tisuću kuna LG S5200, slider, crni, neopisivo podsjeća na Samsung D600.
Što kažete o kupnji tog moba-pametno ili ne? Općenito performanse i vaši utisci?
Za tu cijenu čini mi se dobar izbor!![]()
Evo, odnedavno TELE2 nudi u prepaidu za manje od tisuću kuna LG S5200, slider, crni, neopisivo podsjeća na Samsung D600.
Što kažete o kupnji tog moba-pametno ili ne? Općenito performanse i vaši utisci?
Za tu cijenu čini mi se dobar izbor!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bas kolko gledam po netu prica se da je baterija jako losa, ekran mali, zvuk u slusalicama ocajan...
prednost kamera, BT, izgled..
za te novce vrlo dobar izbor
u jednoj trgovini su za 2 sata rasprodali posiljku... za koji mjesec i bit ce ih po oglasniku za 200-300 kn manje![]()
Izvorno postao Mobyy
Pa ja već par dana želim kupiti i u Požegi kod mene ga nema, pa ga sad tražim dalje.....ja koliko sam vidio na netu da je za te novce najbolji mobitel!
Prije je bio k 700 i za te novce i imao je 40-ak mb, ovaj ima 64, ljepši je i sve ostalo da ne govorim!
Kad ga uspoređivate sa d 600 ima malih razlika i samo sto d 600 ima t flash.a je.,....to....ali razlika u cijeni je ogromna.....
Šta ostali kažu, dali da ga kupim ili koji ima za te novce dobar ?!? - Dali ga netko ima pa zna reći savjet!?
Hvala!
Ak ti se dopada,zemi ga,neš požalit.Brat ga je kupio misleći da nije niš posebno,a sad je oduševljen,fakat dobar mob.Glupo ti je bacit pun kufer para za neki Samsung istog tipa.
daj mi reci koliko mu baterija traje?Izvorno postao Rubber Duck
imao sam jedan na flashanju i vidim da mu je baterija slabija strana
Bratu traje 3-4 dana uz intenzivno pričanje i smsove.
Jel lokan na tele2? Moze ga se vec dekodirat?
ma daj jebote mob je odličan......
dali zna netko možda kako da stavim neku igricu na mobitel???? hvala
el znamožda netko zašto mi se neče spojit sa onim LG contest bank...skroz mi piše kad stisnem da se spoji Initializing.....plese wait??? neznam šta da napravim.
po meni je mobitel dobra kupnja, LG i Samsung dijele dosta toga, tako da nije čudo na sličnost.
mobitel je zbilja elegantan, a ne nedostaje mu ni funkcija. solidna kamera, povezivost...
Da li je bolji od BS C 81,koliko traje baterija,kakva je kamera,kakav MP3,JE LI ZAISTA PUNO LOŠIJI NEG NA c 81?
kamera dobra, baterija lošija no na C81, zvuk je zadovoljavajući.Izvorno postao web
za te pare, to je to
Bookmarks