ljudi, nemate pojma koliko je to dobra stvar za ljude koji putuju. karte kompletne europe u vasem mobitelu. 3d navigacija step by step, jos vam seksi glasić govori gdje da skrenete. Samo treba bluetooth gps receiver i jaka mmc katrica
Da li netko ima iskustva s ovim softwareom, jer ja nikako ne mogu skinut pravu verziju na engleskom nego uvijek na spanjolskom. Skidam uglavnom peer to peer, dakle emule ili limewire
ljudi, nemate pojma koliko je to dobra stvar za ljude koji putuju. karte kompletne europe u vasem mobitelu. 3d navigacija step by step, jos vam seksi glasić govori gdje da skrenete. Samo treba bluetooth gps receiver i jaka mmc katrica
onome tko treba slična usluga nabavit ce gps uređaj,imaju li uopče karte za naše prostore?
Ne, samo zapadna europa. Al nije ti to ko gps uređaj. Inače su veliki i komplicirani. Zamisli se kako se fino vozis austrijom npr. i na svom mobsu imaš 3d navigaciju sa ženskim glasom koji ti govori gdje da skreneš i kad u real timeu jer si točka na mapi. Imaš još i tom tom city maps koja je meni u beču strašno pomogla, izračunava ti rute od koje do koje ulice it. Za to ti ne treba gps
znam da nije gps uređaj ,nisam to niti rekao.a ovo radi preko gprs-a i nije precizno kao gps a promet se jasno naplačuje.
Krivo, ovo ti ne id preko gprs-a. Ide ti samo wayfinder. tom tom karte gradova i navigacijske karte ti rade uz pomoc malog bluetooth gps receivera koji možeš i nokijin veličine pola kutije cigareta. Košta oko 100 eura, a kod nas je milju kuna. Mape su ti na mmc-u tako da nemas apsolutno nikakvih troškova. Našao sam čak i kartu zagreba. Aplikacija se zove Minimaps, al karta nije tako napredno napravljena kao ove od tom tom-a
imaš nekakav gps dodatak za symbiane koji dođe oko 1000 kn i imaš gps na mobu...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
zanimljivo,ja cjelo vrijeme letimično prelazim po netu preko te aplikacijue misleč kako ždere gprs i preko njega radi.ovo mi se više sviđa.
potraži na dotsisu verziju koja ti oggovara,potrebna je registracija ali pronači češ još podosta stvari za svog ljubimcahttp://dotsis.nokiagate.com/vb/index.php?
Je stari. Pogledaj na nokijinim stranicama pod dodatnom opremom za nokijine smartphonove, nokia gps receiver. Puniš ga s istim punjačem kao i mobitel.Baterija traje 10 sati. Skineš na crnjaka karte s neta i imas gps navigator. zato vam kažem da je to fenomenalna stvar. Imaš još i dosta drugih aplikacija vezanih uz receiver koje ti govore na kojoj si nadmorskoj visini, koliko brzo se gibaš i milijardu drugih gluposti kao kompas itd.
Stari, hvala ti na siteu-sviđa mi se
Bookmarks