Mislim da dekodiranje nema veze sa tim šta ti mob ne radi, bit će nešto drugo.
Prije par dana dekodirao sam Nokiu 6020 i danas ugasim mob i hocu ga upaliti napise contact service.. probao sam ubaciti 098 i 091 ali ne radi. pomagajte !
Mislim da dekodiranje nema veze sa tim šta ti mob ne radi, bit će nešto drugo.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Jao, sad si me sjetio, moja 8210 prije 6 godina imala je isti problem. Baš je pisalo Contact Service.
Ostavio sam je sa strane čitavo popodne, uvečer očistio bateriju i kontakte i upalila iz prve.
Pokušaj i ti. Izvadi SIM, probaj upaliti, onda vrati SIM.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Probat ću-..hvala
Ko što kaže RAGE99, sumnjam da to ima veze s tim što je mob dekodiran...
Meni se to nije nikad pojavilo na 6020... Daj javi jel ti uspjelo ovo sa baterijom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma kakvi ništa nije uspjelo...baterija je puna skroz..izgleda je softver u qrcu..uopće se ne može ni puniti mob ni ništa... samo piše contact service i to je to..probao sa raznim sim karticama i bez... zvao ove što su dekodirali mob, pitali su me jel mi ispadao mob, ja kažem da nije...kaže meni tip misli da ipak jeneznam... imam samo garanciju a nemam račun..da li će mi ga takvog priznati bez računa ako ga odnesem u T-com ?
Koliko ja znam dekofiranjem se gubi garancija...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
a i tesko se garancije priznaju bez racuna![]()
javi mi se na PM.. i stvar ti je rjesena. uostalom to se i dogada kad dekodiras mob svagdje, a ne kod provjerenih ljudi.Izvorno postao aco
to se meni dogodilo na 5510 i vise se nikad nije upalila.
i gdje ti je sad mob?Izvorno postao zmija
LOLIzvorno postao Symbian FAN
pa nemogu nikako provjeriti jel mob dekodiran kada piše contact service, a i da je dekodiran kakve veze ima, ovima na pultu kažeš da mob nije dekodiran a onima u servisu gdje prosljede mob je svejedno jel mob dekodiran
dekodiranje nema apsolutno nikakve veze sa ovim slučajem, riječ je samo o zbrljavljenom CNTu, može se dogoditi uslijed punjenja, uslijed krivog flashanja, ali uslijed dekodiranja, pa čak i na kod NE.Izvorno postao dstosic
moguce da niej zbog dekodiranja, ali daleko od toga da oni NE mogu vidjeti da li je mob dekoiran iako se ne moze uplaitit, spojis ga na bilo kji box i sve se vidi. a box nemaju oni na pultu, ali oni u servisu imaju. a oni jedva cekjau da mogu nekom ponisitti garanciju i naplatiti uslugu.Izvorno postao aco
ili je softwerska greška u epprom-u odnosno pm-u ili kod starijih modela čip cooba a novijih upp ili mijolner
Bookmarks