Prije par dana dekodirao sam Nokiu 6020 i danas ugasim mob i hocu ga upaliti napise contact service.. probao sam ubaciti 098 i 091 ali ne radi. pomagajte !
Prije par dana dekodirao sam Nokiu 6020 i danas ugasim mob i hocu ga upaliti napise contact service.. probao sam ubaciti 098 i 091 ali ne radi. pomagajte !
Mislim da dekodiranje nema veze sa tim šta ti mob ne radi, bit će nešto drugo.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Jao, sad si me sjetio, moja 8210 prije 6 godina imala je isti problem. Baš je pisalo Contact Service.
Ostavio sam je sa strane čitavo popodne, uvečer očistio bateriju i kontakte i upalila iz prve.
Pokušaj i ti. Izvadi SIM, probaj upaliti, onda vrati SIM.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Probat ću-..hvala
Ko što kaže RAGE99, sumnjam da to ima veze s tim što je mob dekodiran...
Meni se to nije nikad pojavilo na 6020... Daj javi jel ti uspjelo ovo sa baterijom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma kakvi ništa nije uspjelo...baterija je puna skroz..izgleda je softver u qrcu..uopće se ne može ni puniti mob ni ništa... samo piše contact service i to je to..probao sa raznim sim karticama i bez... zvao ove što su dekodirali mob, pitali su me jel mi ispadao mob, ja kažem da nije...kaže meni tip misli da ipak jeneznam... imam samo garanciju a nemam račun..da li će mi ga takvog priznati bez računa ako ga odnesem u T-com ?
Bookmarks