Ova usluga ne koristi za određivanje točne pozicije i nemoj se baš oslanjat na to jer nije točno ja radim 20km od rovinja i prikazuje mi Rovinj -luka
Neznam zašto ne radi u zg možda je nešto u kvaru boo.
do neki dan sam bio u rovinju na moru, i mobitel mi je konstantno pokazivao lokaciju npr. ROVINJ - LUKA, VALDIBORA.... i to mi je stvarno bilo kul, mislim si, nemozhesh se izgubit sa ovim mobom![]()
i sad, konachno dodje vrijeme kad moram u svoj rodni zavichaj (Zagreb), i bash se ponadam kako chu se svim prijateljim hvalit kako mi mob zna tochno gdje sam (inache su oni "glupi" za mobitele pa bi ih to jako zachudilo)... i tako se ja vozim u autu od rovinja do zga i pored svake selendare on meni napishe gdje sam... kad ono dodjem u ZG i odjedanput nestane, i vishe ne prikazuje nishta... pa chak ni ZG, a kamoli kvart u kojem se nalazim... koristim tomato (vjerojatno to ima veze), ali zashto ne zna da sam u ZGu?????????
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ova usluga ne koristi za određivanje točne pozicije i nemoj se baš oslanjat na to jer nije točno ja radim 20km od rovinja i prikazuje mi Rovinj -luka
Neznam zašto ne radi u zg možda je nešto u kvaru boo.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
hmmm... to sa rovinjem je chudno, no provozaj se hrvatskom pa chesh vidjet kako ti se svake 2 min mjenja lokacija...Izvorno postao rage99
inache, za zagreb mi je pisalo na ulazu poslje naplatnih kuchica, pisalo je "ZG - blato", i tek kad sam ushao u ZG (sa zapadne strane) u jankomir mi je prestalo pisat... a i ne vjerujem da je pokvareno u cijelom zagrebu... mora da je neka druga caka -_-?
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
To ti pokazuje mob preko koje ti bazne stanice dolazi signal,pa kako se krećeš tako ti signal preuzima slijedeća antena.Inače mene je nerviralo ,pa sam to isključio u 6680.
Ta ti usluga postoji već bar 3 godine... to je meni pisalo još na 8210... (tamo je bila pod settings neka opcija info ćelija) i onda ti piše na kojoj si centrali npr. Jankomir, gornje vrapče, vrapčak i sl..
Neki dan sam i ja to probao ponovo upalit ali mi nije prikazivalo, valjda su to isključili za ZG (valjda misle da svi znaju ZG pa nije potrebno)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da. to postoji dosta dugo. to samo pokazuje di se nalazi najbliži odašiljač (centrala)...
meni to isto ne redi u zagrebu, niti mi je potrebno. radi mi jedino kad sam var RH (imam 6630, t-mob)
ako hoćeš to uključiti/isključiti onda ideš: postavke -> mreža -> prikaz inform. o ćeliji
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
pa ne radi vam je ses spojite na 3g.. to ne radi na 3G.. ni u rovunju ni nigdje nemate 3G pa se ispravno prikazuje..
prebaciti u GSM only mode i to ce se prikazivati i u ZG.
Bookmarks