pod "features" na gsm areni su između ostalog napisali da ovaj mobitel ima:
- Motion sensor
- Fitness applications (?)
jel mi može netko objasniti što je to? jel ovaj "Motion sensor" nešto slično onome na samsungu?
Sluzbeno najavljen novi model Sony Ericssona
Specifikacije i o telefonu ovdje:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10463
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w710-1562.php
-
Zadnji uredio imaticx : 19-05-2006 u 00:49
iPhone 5s 16 GB
pod "features" na gsm areni su između ostalog napisali da ovaj mobitel ima:
- Motion sensor
- Fitness applications (?)
jel mi može netko objasniti što je to? jel ovaj "Motion sensor" nešto slično onome na samsungu?
Zadnji uredio nijala : 23-05-2006 u 19:13
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Staviš ga na ruku dok trčiš ili hodaš (dobiješ remen ta to), i on ti mjeri vrijeme, brzinu, prijedeni put, broj koraka, potrošene kalorije..... Sony je prije par godina izbacio walkmen sa tim funkcijama.
PREDATOR
Hm, ne znam bas. Ja mislim da je to bas tocno ono kao na Samsungu.
No buduci da dolaze i te neke Fitness aplikacije, mozda sam i u krivu.![]()
Pročitaj malo na netu o tome pa češ vidjeti o čemu se radi, kao što sam rekao već postoji walkman sa identičnim funkcijama.
PREDATOR
mob je full cool,pravi fizikalac
hvala Bogu da su izbacili neki preklopni mobitel koji valja za nešto osim razgovor i poruke. Obožavam preklopne modele, a i Sony Ericsson, kad bi se to dvoje sklopilo u nešto genijalno tipa ovo, kupujem
Mislim da ovaj vanjski zaslon ima sam narančastu boju, što mi djeluje prilično ok zato kaj ti uopće nije bitno dal ti ima boju ili ne, sam da moš fino vidit ko te zove ili koliko je sati i to...
Ima sam d750 i po mom mišljenju jedan od najboljih koje sam ima( dok mi nije pa u more ) a ima sam ih.
Samo nije bija preklopan i ima je onaj mali đojstik koji i nije baš radija kako sam ja tija valjda radi mojih golemih prstiju.
I sad izađe telefon na kojem su te dvi stvari napravljenje po mom guštu super već nemogu doćekati da dođe u dućane kad ono nakon malo boljeg gledanja slićica ispravite me ako griješim ali nema BLJESKALICU nije da mi treba baš bljeskalica ali mala lampica to je već nešto drugo bez toga nemogu zamisliti mobitel. I moja maštanja od savršenom mobitelu ipak su izgubljenja ( Šmrc)
Evo link di se vide skroz uvečane slike sa svih strana nema bljeskalice:
http://www.mobiletracker.net/archive...ericsson-w710i
A na d750 tako je jebeno dobra bila (čak je i umoru svitlila)
nemogu vjerovat da su preklopni napravili![]()
@MATMAT
imaš pravo glede bljeskalice, nije baš da služi kao bljeskalica al kao svjetlo super dođe. Često kad dolazim navečer doma, a nema svjetla vani upalim bljeskalicu i vidim ključanicu. Inače bi prije nagađao di je dok ne bi pogodio. Mislim da bu bilo još ovih preklopnih modela pa bu valjda jedan od njih imao bljeskalicu![]()
Baš o takvim sitacijama pričam, ali provjerite samusung z 710 taj ima sve samo je samsung. Nije da su samsung-zi loši samo mi ne leže kao sonyerikson.
samsung se jako ispravio i to vise nije onaj stari samsung sa puno gresaka ovi novi su prva liga,i nadasve prave mobove koji su potpuni sa svih strana za razliku od sony ericssonaIzvorno postao MATMAT
A po cemu su SE mobovi nepotpuni?
Inace se slazem, ne znam kakav je Samsung bio prije, ali vidio sam par novijih modela, cine se skroz OK.![]()
A možda je i taj "motion sensor" nešto slično onome na Samsungu E760 (npr. imaš određene pokrete moba da upališ kameru, možeš na taj način igrat igre, npr. drmaš mob dok bacaš kockice i slično)...Izvorno postao nijala
Bom Chicka WahWah
pa nepotpuni su zato sto uvijek fali ono nesto,kada sam kupovao mob bio sam jako zagrijan za k750 i doso ja u shop i pogledam ono mal ekran(za mob takvog kalibra),kroz nekoliko dana sam procitao na forumima da se yojstik kvari i naravno da gha nisam kupio nego sacekao d600,i da uvijek taj monoton dizajnIzvorno postao ravilov
Ma daleko od toga da su samsung mobiteli loši samo meni osobno sonyerikson paše kao da su mene pitali kako da naprave softver ali naprimjer dizajn preklopnih mobitela po meni samsung je daleko njaboji ali im uvik fali par sitnica šta se tiće mogućnosti softver onda trajanje baterije to je sony nenadjebiv k 750 slušanje pisama, slikavanje itd nikad manje od 4 dana a prosjek 5-6 dana dok samsung neznam u najboljim danima MALo korištenja do 4 dana rijetko više.
Ali pogledajte ovaj ovom bi oprostija da mu baterija traje i do 3 dana.
http://www.infosyncworld.com/eu/mobi..._sgh-z710.html
http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=2056
dosadan dizajn? dobro, neki su stvarno rađeni s malo mašte, ali to su ugl. modeli koji su više namijenjeni poslovnim korisnicima.Izvorno postao sonyck
ovaj W710 baš i nema dosadan dizajn. barem meni...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
pa zato mi se i svida,prvi SE koji me odusevio dizajnom,posebno ovaj veliki vanjski ekran,bravo SE keep walkingIzvorno postao nijala
Kad W710 otprilike izlazi ako tko zna; 9mj, 10mj ili 12 il jos dalje.
Bilo kakav hint.
kao sto neko rece ,taj "motion" ima veze s ovim
ne izgleda lose za preklopnjaka , iako mi osobno zamsung ima najljepse , naustrb tome kaj se kvare.
sad hmm w810 vs ovo ..
kolko vidim po karakteristikama su isti.
zamiljivo je da je ovaj tezi 2 grama , a ipak je preklopni , trebo bi jos tezi bit.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ako je i komad u opremi kupujem.Izvorno postao Ljubav
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
I ti bi fakat radje kupio Samsunga iako se kvari, iako ima losiji i sporiji software, slabiju kameru, itd, itd...?
Zato jer je lijepsi?
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
naravno da ne , jednom samsung vise ne samsung![]()
samo kazem da mi imaju najljepse mobitele.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Najljepse mobitele nemaju sigurno, lijepih imaju, ali svatko ima bar jedan lijep mob (naravno sve zavisi od ukusa)
I dali itko zna kad to cudo izlazi
necemo sad tu o samsungu!
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks