Ja ju nisam imao dovoljno dugo da bih ti precizno mogao reći, ali ako je istina ovo što ti kažeš onda budi presretan sa svojim mobom! To je i više nego jako dugo trajanje baterije na jednom smartphonu
Zanimaju me vaša iskustva-meni trenutno traje baterija 2 dana,ali sad sam počeo koristiti mob samo za pozive i sms,te drži već 4 dana ,a pokazuje da je još napola puna.Koliko drži vama(vlasnici 6680) i to u oba slučaja-korištenjem symbian aplikacija i bez njih?
Ja ju nisam imao dovoljno dugo da bih ti precizno mogao reći, ali ako je istina ovo što ti kažeš onda budi presretan sa svojim mobom! To je i više nego jako dugo trajanje baterije na jednom smartphonu
Dok sam imao 6680, bateriju sam punio svaku noć. Dosta sam ju koristio, pogotovo kao mp3 player, a i dosta sam slikao i snimao.
Testis unnus, testis nullus!
evo ja imam 6680 od andrije, i baterija traje dost dugo... npr. slushash mp3 ili neshto slichno (aplikacije), i ode u 1 dan, ali najnormalnije sms i pozivi tu i tamo i bez beda traje 3 do 4 dana...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
slažem se...to ti je OK trajanje baterije...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To te ja pitam!Ak vi tak kažete,onda sam i ja zadovoljan!
To da ti drži 3/4 dana je super...
Meni na 6630 izdrži uvrh glave 2 dana, i to ako malo pričam i pošaljem pokoju poruku... inače ga punim svaku noć...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na svim symbianima možeš očekivati da će ti baterija trajati jedan dan, maksimalno dva. Iznimka je jedino moja E61 (1500MAh). Hehe...
Da ak puno prčkam s aplikacijama,ali otkad koristim AppMan (s njim uvijek pregledam koje mi se aplikacije još vrte u pozadini i pogasim ih) fakat baterija traje dulje.Dakle potrošnja mi najviše ovisi o aplikacijama,koje često ne ugasim ,nego se samo vratim crvenom tipkom na glavni izbornik,a one se nastave vrtiti u pozadini i žderu bateriju
Uz normalno korištenje 4-5 dana, a ako se korištenje svede na minimum, 9 dana
Ne mora značiti. Na jednom stranom forumu, tip se žalio da mu n70 traje 1 dan, i da pokušava izgasiti sve aplikacije... Dobio je odgovor da aplikacije u pozadini ne mogu opet toliko utjecati da batka drži samo 1 dan.Izvorno postao pugy
To s 1-2 dana je OK na svim Symbianima. Meni osobno drži do 2 dana. Ovo ljeto mi je držala i do 4 dana jedino ako ne bih pojedine dane telefonirao i slao SMS.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Oprosti, al ovo ti ne vjerujem. Možda jedino ako nosiš akumulator na leđima.Izvorno postao Dark
Vjeruj mi, baterija mi je trajala 216 sati uz dva alarma dnevno i poneku poruku (uz dobar signal, ali bez UMTS signala)Izvorno postao marko6630
Gle nije da sam velemajstor kaj se tih mobitela tice ali proso sam foruma i foruma i raznih informacija i kao cudo se gleda da baterija traje 3 dana oprosti ali 9 dana...WTF?Izvorno postao Dark
Neznam kako da vam dokažem, ali stvarno vam velim da je izdržala 9 dana. Inače mi traje 4-5 dana.Izvorno postao SHPansko
Ja mu vjerujem...jednom sam 7610 jaaaako malo koristio..možda par SMS-a...baterija je trajala oko 6 dana...tak da je možda ovo i moguće
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A, čujte, ako ćemo tako, meni je baterija na n90 trajala 15 dana!
Slao sam je u Zagreb jednom forumašu, on je nije podigao i vratila mi se poslije dva tjedna. Kažem, indikator je pokazivao punu bateriju poslije 15 dana.
Ali ovako gledati to je po meni nonsens. Nitko ne drži mobitel da bi samo buljio u njega.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nisam ga držao da bi samo buljio u njega nego sam stalno bio kod kuće i nisam ga previše trebao (bili su praznici)
vjerojatno je bio zagashenIzvorno postao Mobyy
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
To o trajanju baterije najviše ovisi o tome koliko koristiš mob...
Recimo, dok sam imao D750, baterija nije mogla izdržati jedva 3/4 dana. frednu sa faxa je na W800 (ista baterija ko i kod D750) držala 11/12 dana, a drugom frendu na W800 6/7 dana...
E sad, ja sam razgovarao pun kufer i puno se igrao sa mobo, ovaj zadnji frend je uglavnom slao SMSove, a prvom frendu je pretežno stajo doma... jedva da je u tih 11/12 dana poslao koju poruku i samo tu i tamo provjerio dal ga je tko zvao...
Tako može biti i situacija sa Dark-om... možda mob opće pa nije ni koristio...
Jednom sam probao ne koristi svoju 6630 da vidim koliko će izdržat, i nekako je dogurala do 3 dana... ali više ne može... obično drži dan, dan ipo...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Evo,da javim konačne rezultate-baterija se ispraznila nakon 6 dana-korišteno dnevno:3 poziva,2 sms i 15 min slušanja mp3.S symbian aplikacijama trajala2-3 dana.Sve u svemu ,zadovoljan sam pilom.
Bookmarks