Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cf75 trajanje baterije

Bok!

Prvi put sam ovdje pa se nadam da je post na pravom mjestu.

Zanima me kao sto naslov kaze koliko je vama trajanje baterije kod modela cf75.....signal mi je full ili fali jedna crtica i uz nekih 20 min. razgovora i nekoliko poruka ispraznio se vise od pola u 1 dan.

Dali je to normalno ili da kupim novu bateriju tj. pod garancijom je mozda je u njemu greska.

Do sad sam imala Nokiu 3300 i nju sam na pocetku punila svaki 7-8 dan a sad nako 2 godine svaki 4-5 ako nisam puno pricala pa mi je sad ovo sok da baterija uz malo intenzivnije koristenje ne izdrzi 1 dan i to na full signalu.

I samo jos nesto u njihovom prospekticu sa dodatnom opremom gdje pise broj zamjenske baterije pise isto 600mAh i uz to "for a longer standby time and talk time" pa dali je moguce da uz aparat daju ipak slabiju bateriju iako iste jacine?

Sorry na dugom postu

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    w910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ti kazem da nisi jedini... i ja ga moram puniti svaki dan, mobitel je star neka 2 dana...
    .....cute but psycho.....

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....moj je kupljen u petak dok sam petljala po njemu da sve namjestim punila ga 2 puta u istom danu....svidja mi se ali to mu je veliki minus.

e reci usput jesi dobio HR upute ja nisam tj. na koricama pise da je HR ali kad otvoris opet je Engleski i Njemacki....srecom imaju na netu za skinut, a i nije neki problem skuzit

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    SE k530i>w660i
    Operater
    Vip&TELE2
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sany076
    Bok!

Prvi put sam ovdje pa se nadam da je post na pravom mjestu.

Zanima me kao sto naslov kaze koliko je vama trajanje baterije kod modela cf75.....signal mi je full ili fali jedna crtica i uz nekih 20 min. razgovora i nekoliko poruka ispraznio se vise od pola u 1 dan.

Dali je to normalno ili da kupim novu bateriju tj. pod garancijom je mozda je u njemu greska.

Do sad sam imala Nokiu 3300 i nju sam na pocetku punila svaki 7-8 dan a sad nako 2 godine svaki 4-5 ako nisam puno pricala pa mi je sad ovo sok da baterija uz malo intenzivnije koristenje ne izdrzi 1 dan i to na full signalu.

I samo jos nesto u njihovom prospekticu sa dodatnom opremom gdje pise broj zamjenske baterije pise isto 600mAh i uz to "for a longer standby time and talk time" pa dali je moguce da uz aparat daju ipak slabiju bateriju iako iste jacine?

Sorry na dugom postu
    zaboravi da ce taj siemens izdržat 7-8 dana , pa cak i 4-5!
    Siemensi i nisu baš nešto po pitanju baterije ,ali ako ju pravilno puniš morala bi izdržat barem 2 dana ako je nova!
    Prvih par punjenja baterija mora bit do kraja prazna(kad upališ mob piše da je prazna) i ostavi je na punjaču najmanje 10sati i više!
    Tako da se formiraju ćelije ili tako nešto sam pročitao!
    a posle se bat. puni oko 2 sata, ali isto ju je dobro skroz ispraznit!
    Ja na CX70 imam Li-Ion 750 mAh i traje max. 2 dana a nekoristim baš previše mob!
    heheh, kako mislis ''slabiju bat. iako iste jačine''?
    Vidi na bat. koliko ima mAh!

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vec vidim da se ja i moj mobac necemo puno druzit trebala sam uzet Nokiu ( meni je Nokia zakon)
    A punim ga kad se full isprazni barem 2 puta sam ga punila tako preko noci a 2 puta neka 3 sata, a sta se tice "slabije baterije" neznam kako da objasnim osim da probam na primjeru pisaca.....kupis ga i dobijes uz njega boju velicina cartriga je ista ali boje dobijes manje, pa sam mislila iako pise 600 mAh da nije mozda neka full lose kvalitete samo da kupis novu obzirom da u specifikacijama pise da bi ipak trebao drzat vise iako znam da su te brojke samo okvirne i ne treba ih se drzat.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kao prvo, sve ono što ti pričaju o punjenju i pražnjenju i ostavljanju moba na punjaču 10 sati zaboravi. To je važilo nekad, sad više ne. Ako te zanimaju detalji, reci.
    Uglavnom, baterija će doć na svoje nakon jedno tjedan,dva. Ako ni tada ne bude trajala bar tri dana, treba probati sa drugom SIM karticom. SIM kartica isto može biti uzrok prebrze potrošnje baterije. Nema veze, ako je u nekom drugom modelu radila kako treba. Ako i s drugom SIM karticom bude opet isto, reklamiraj bateriju.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    SE k530i>w660i
    Operater
    Vip&TELE2
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, Sljaka, ja sam napisa svoje iskustvo, ne mora bit tako i kod drugih!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. V3x - trajanje baterije?
    By merlin10 in forum Motorola
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 19-03-2006, 13:12
  2. C3300 trajanje baterije?
    By Boris-RI in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-11-2005, 14:42
  3. siemensi i trajanje baterije
    By Madfish in forum Siemens - Ostalo