možda deep discharge?ostavi ga dugo na punjaču (prek 12sati), trebala bi se pojaviti ikona za punjenje...
Kupio sam jučer novu bateriju i nakon promjene je radilo sve i preko noći je naravno baterija se istrošila jer sam još jučer puno razgovarao, slao poruke, IrDA full uključena zbog kamere (slike MOB>PC) i danas ujutro mi sve to bilo čudno kada se nije alarm uključio. Idem ga upalit neće, stavim ga punit ne daje znakove života, stavim staru bateriju opet ništa! Nikakve znakove života!!! Jel tko zna otprilike šta mu se desilo ? Brzi i laki infarkt ili ?![]()
Pitam zbog toga jer lokalni majstor baš nije 100% uhodan pa da još više ne napravi veći kvar.
možda deep discharge?ostavi ga dugo na punjaču (prek 12sati), trebala bi se pojaviti ikona za punjenje...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
Inače jel taj način šteti mobitelu tj. bateriji ili baš tako mora biti? 12h mi se čini prepuno da mobitel prepozna da je na punjaču. Budem ga ostavio ove noći na punjaču ba ću ujutro vidjet.
Jel ima još tko kakav brzi odgovor? Ili je točno što je V3rt!g(o) odgovorio na moje pitanje, da se radi o deep discharge.
S obzirom da je sve prije radilo velika je mogućnost da je baterija preduboko ispražnjena. U svakom slučaju ikona punjenja, ako se radi samo o pražnjenju baterije, trebala bi se pojaviti za nekih otprilike sat vremena, za dva u svakom slučaju. Ako se ni nakon tog vremena ne pojavi ikona punjenja pokušaj napuniti bateriju u drugom mobitelu ili staviti punu bateriju iz drugog mobitela. Javi kako je prošlo.
I takav način punjenja ne šteti mobitelu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nažalost nešto mi krepalo u mobu, vjerojatno neki čip jer nemogu ga punit! Sva sreća da imam i Siemens C72 pa na njemu punim bateriju.Izvorno postao Sljaka
Jel možda znate kako se zove taj čip? Inače sve radi ko vurica jedino ga neće punit... + jel tko odmah zna i cijenu pa da mi lokalni mobižder ne naplati duplo.
Ipak budem morao dat lokalnom serviseru (mobižderu) na servis.![]()
![]()
Bookmarks