Ma to je stara fora! c35 i s35? Pa netko je mogao biti malo maštovitij, pa da stavi s55 možda?
Siemens ne dijeli mobilne telefone
Proteklih su tjedana mnogi korisnici e-mailova u Hrvatskoj, a i šire dobili poruke pomalo nevjerojatnog sadržaja. Naime, pisalo je kako mail stiže izravno iz Siemensa i da je u tijeku velika Siemensova promotivna akcija u kojoj Siemens dijeli mobilne telefone. Kao razlog tolike "darežljivosti" navodila se promotivna akcija u kojoj Siemens želi približiti svoje mobilne telefone širokim masama. Sve što ste trebali napraviti je proslijediti dobiveni mail na 6 drugih mail adresa i dobit cete Siemens C35, a na 20 adresa ukoliko želite dobiti Siemens S35. Jednu je kopiju mail-a bilo obavezno poslati na adresu ronald.rehor@siemens.at i telefon je u roku dva tjedna trebao biti vaš. Sve to lijepo zvuci, ali naravno, NIJE ISTINA. Službeni demant danas je objavljen u hrvatskom tisku, a stigao je izravno iz Siemensa. I tako su danas "ožalošceni" svi oni koji su nasjeli, a takvih je dosta uzmemo li u obzir cinjenicu da se proslijedivanjem toga mail-a na 6 tj. 20 mail adresa zaista nije imalo što izgubiti.
To sam nasao na Telfon.net daj mi recite vi koji imate siemens jeste li zaista dobivali takve poruke
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ma to je stara fora! c35 i s35? Pa netko je mogao biti malo maštovitij, pa da stavi s55 možda?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Zasto mislis da su slali samo korisnicima siemnsovih telefona. Kako netko na osnovu tvoje e-mail adrese to moze saznati?!?!
Ah . . malo sam se zajebo
To je ko ona glupost s pismima (samo šta je ovo jeftinije t.j. netreba markica). I svi koji su nasjeli su budale.
Pa vi koji ste primili E-mail s takvim sadrzajem sta ste prvo pomislili da je istina ili ne ?
Ima ovdje više o poklanjanju Nokia, Ericssona i Siemensa:
http://www.mob385.com/nokia/gluposti.shtml
Za ovo o Siemensu piše i na
http://www.qubis.hr/hoax/siemens.html
Ja sam takav mail dobio davno i čudi ma da još uvijek kruži taj hoax sa x35. Oni koji to još uvijek šalju mogli bi barem promijeniti model u neki noviji![]()
Zadnji uredio DosadnoZanovjetalo : 24-11-2002 u 15:30
*hrvatski numizmatički portal*
www.kunalipa.com
Ja sam ga isto dobio, ali čim sam pročitao da se djeli nešto besplatno, odmah sam ga obrisao.... to su fakat gluposti, i to je jedan od načina na koji se previše davi ljude... uglavnom -> onaj koji je to započeo je fakat idiot...
Mislim da je ovaj mail idealan za buduće spamere pošto pomoću praznovjernika saznaju aktivne mail adrese...
Sva krivnja na njihove glave!
![]()
hmmm
Bookmarks