Eto, jedan video me potaknuo na ovu temu...
Zbilja me sokiralo to kaj sam vidio..
Dakle, pogledao sam slucajno na youtube-u jedan filmic o jednoj prometnoj nesreci di je sudjelovao "duh".
Tania, Tiago i David voze se autom i razgovaraju.
Pritom pojedinosti snimaju video-kamerom ni ne sluteći da je njihova snimka uvod u vjerojatno najbizarniju prometnu nesreću na svijetu u kojoj će Tania i Tiago izgubiti život.
Snimka traje 7 minuta.
Mirno razgovaraju uz ugodnu i ne prebrzu vožnju, sve dok u jednom trenutku na ravnom dijelu ceste van grada ne nailaze na nepoznatu žensku osobu koja stoji pokraj ceste i pokušava ih zaustaviti. Čude se što dotična osoba radi na tako pustom mjestu u to doba noći. Zastaju i primaju je u auto. Predstavila se kao Teresa i na njihova pitanja odgovarala je nejasno, smušeno i nepovezano. Nisu ni slutili tko je ona. Niti što ih za minutu-dvije čeka.
Završne 3 minute filma spadaju u nešto najbizarnije što je privatnom video-kamerom ikada zabilježeno. Scene na samom kraju ovog video-zapisa dovoljno su jezive da se gledatelju sledi krv u žilama.
Pogledajte video-zapis i prilikom gledanja budite strpljivi. Postoji prijevod na engleskom jeziku pa tako na titlovima možete pratiti tijek njihova razgovora.
Prve 4 minute se gotovo ništa ne događa no dobro je pogledati zapis u cjelini zbog vjerodostojnosti onoga što se kasnije dogodilo. Ako ste slabijih živaca snimku svakako ne gledajte prije spavanja.
Ulomak sa stranice: http://_opiranje_.bloger.hr/post/slu...uo/307002.aspx
Isprva, sam mislio da se radi o nekom jadnom namjestenom filmicu, no poslje kada sam sve vise i vise guglao i trazio sam shvatio da je to stvarnost.
Sad mene interesira, dali vi vjerujete u te "paranormalne aktivnosti" i duhove i sve te stvari?

Odgovori uz citat
- 23, Pi...). Primjeri na slikama su beskonačni. Odsjaj bljeskalice na mramornom stupu koji izgleda kao čovjek, zamazani prozor koji izgleda kao lice čovjeka...
).

Bookmarks