A pretplatnicima kita![]()
Promotivna akcija 50% MUKTE! traje do 15. srpnja 2006. za postojeće i nove TELE2 "bla bla" korisnike. Pri svakoj nadoplati računa bonom od 100 kn Tele2 će na "bla bla" račun nadoplatiti dodatnih 50 kn, a za svaku nadoplatu računa bonom od 200 kn TELE2 će nadoplatiti dodatnih 100 kn. Korisnik će o nadoplati biti obaviješten SMS porukom. Pogodnost iz ove akcije moguće je iskoristiti za najviše 5 nadoplata.
više na http://www.tele2.hr/rates/promotion/
nema potpisa
A pretplatnicima kita![]()
Pa i neka im kita!Vi nemate kud pobjeci, a prepaid korisnika moraju pridobiti da ostane s njima.
baš toIzvorno postao Drug Mile
![]()
Seriously?
SUPER AKCIJA!!!
Ja sam uvijek takve akcije sa zadovoljstvok koristio kod T-Mobila prije.
ovo su one t-com fore od prije par ljeta , ili vip student kartice od jesenas .
mnogo kreativno .
ali , mislim jedan piknuti , ionako mi kartica istice jedino je moram naci .
Pa sto se tu vise ima izmislit, ionako svi kopiraju jedni druge.
Ma, nikad zadovoljni... I da je besplatno, nije dovoljno dobro, jer je to već netko prije bio ponudio... Ajde izmisli nešto što još nitko nije, pa im ponudi... Sumnjam da će te odbiti u odjelu marketinga...Izvorno postao Router
![]()
I baš to, pretplatnici su im zadnja rupa na svirali... Loš im je to odnos... Ova ponuda za prepaid, ona ponuda za prepaid... Valjda jedini u svijetu imaju takvu politiku...
sto je tvoj problem ?
jer ocito ih imas .
i ova nokia je bagatela- 225kn sa 100kn i brojem . mislim da ova poluispravna 3310 ide u smece . ovo je best-buy .
dobijes i japanke jos..Izvorno postao Router
cijene tih osnovnih uredjaja su tako niske da se ne isplati kupovat polovnjake stare!!!
Da, ova nokia je dzabe. + dobijes japankeDefinitivno best-buy za zamjenski mob.
A naziv akcije Šššš šlapa![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
To je super akcija. Možeš do 500 kuna dobit besplatno. Samo, tko je spreman dati 1000 kuna do 15. 7.!?
evo u svijetu medija u dubravi nema jos ovih mobitela po ovim cijenama jer je danas prvi dan akcije i nisu stigli . zapravo sam otisao jer sam htio japanake jer nema u cemu po stanu hodati .
ali stici ce - vec sutra mozda.
da , 5 puta po 200kn i dobijes jos 500 . lijepo zvuci .
Samo je ova akcija za razliku od t-mobilea ipak malo jednostavnija jer možeš kupiti i običan bon dok si na t-mobileu morao kupiti isključivo elektroničkim putem. Znači, bankomati, kartice itd...Izvorno postao 10aLEX
Evo izračunah da ako kupite 200kn bon i dobite još 100kn mukte, cijena razgovora unutar mreže ispada 0,26kn, a izvan 0,93kn. Naravno ovo se odnosi na tarifu 39.![]()
Vi pretplatnici pređite na pre-peid uz zadržavanje broja.
Tko vam je kriv pa ste još neki dan pohlepno potpisivali ugovore o pretplati za 0kn.
Vecina pretplatnika ionako ne moze otici prije kraja godine tako da se ne zure s akcijama ze pretplatnike....i ja bih nesto, i ja sam pretplatnik))
ste vidjeli reklamu za ovo? hahahaah bolesno...
eh i kad budete gledali obratite pažnju na kraju... piše "tele2 signalom pokriveno je..." dalje neznam gledajte da vidite što piše...
Seriously?
cijela HR je pokrivena, kažu.Izvorno postao Compov
a reklama je jasno rađena po "Štikli".... Ššššš...šlapa![]()
samo sa cime? zelenom travom kamenjem vodom sumom i sl stvarima...al ova fora sa nokijom dobijes i japanke...a meni bas zatrebo karburator za juga!Izvorno postao Inovator
![]()
Ovaj potez s Nokijom 1110 pozdravljam. Čitav paket za 225kn.
pa ja mislim da je pokrivena, sa starim sam bio u debeloj zabiti na nekom polju... bilo je tele2 signala ali 1-2 crtice (mijenja)... ali dost moj mob je radio bez prekidanja dok sam zvao frendicu (samo da vidim kako će radit)Izvorno postao Inovator
Seriously?
tko kaze da se nemoze otici sa pretplate prije kraja godine???????Izvorno postao JBT
ja jucer kupil tu nokiu za 225 kn. mob je odlican, ali samo kao drugi mob. dal sam ga curi da mogu pricat s njom za 0 kn. racun mi se smanjil za 100% od kad mi je ona 0 kn(prije 1.5.). i ona presretna jer je dobila japanke koje bas njezin broj. mislim da je ta akcija odlicna. za 225 kn dobis 125 kn na racun i japanke. u zapresicu su ljudi rezervirali mobitele jer je ogormna navala.
kakve su japanke ?![]()
Bookmarks