Zadnja 3 dana vidjam reklamu na Novoj za neku nagradnu igru Tele2. Problem je u tome sto nitko u Tele2 nema pojma o cemu je rijec... igra se zove "Smsaonica" i navodno prva 4 koja pošalju tocan odgovor (ima ponudjeno a, b, c) u iducih pol sata na broj 66036 dobiju tele2 start paket. Cijena poruke je 3,66kn.
Reklama se otprilike pojavljuje svakih 2 sata u vecernjim satima koliko sam ja primjetio. Jucer je bila u 21:10 i 23:54, mozda je bila i poslije al nisam bio budan. Prekjucer je bila oko 23:20, a dan prije negdje oko 23:30 i oko 1:30 ujutro...
Na stranicama od tele2 ne pise nista, njihova sluzba za korisnike nema pojma o tome (da budemo precizniji, covjek je rekao kako je to "medijska patka"), u sluzbenom prodajnom mjestu u vz-u isto prvi put cuju.
Ja sam probao poslati poruku i prekjucer i jucer, jucer je bilo cisto jer me zanimalo dal ce biti nesto drugacije. Na poslanu poruku se dobije odgovor:
Uglavnom, sa pduspy-em sam dekodirao pdu poruke i tu pise da je sms centar s kojeg je poslano +385951000101, a kad sam isao pitati rekli su mi da je SMSC od tele2 095 1000 444 ili tako nesto (nisam bas najbolje skuzio)Tocan odgovor i najbrzi prsti mogu ti osigurati TELE2 ?bla bla?. TELE2 ce te kontaktirati s rezultatima ukoliko si dobitnik.
Jos jedna zanimljiva stvar je to da na poruku poslanu s vipa, odgovor nikad nije stigao, a sa simpe je stigao odmah bez problema.Code:PDU LENGTH IS 134 BYTES ADDRESS OF DELIVERING SMSC NUMBER IS : +385951000101 TYPE OF NR. : (0x10) International NPI : (0x01) ISDN/Telephone (E.164/163) MESSAGE HEADER FLAGS (0x04) MESSAGE TYPE : SMS DELIVER MSGS WAITING IN SC : NO REQ. STATUS REPORT : NO USER DATA HEADER : NO UDH REPLY PATH : NO ORIGINATING ADDRESS NUMBER IS : +66036 TYPE OF NR. : (0x10) International NPI : (0x09) Private PROTOCOL IDENTIFIER (0x00) MESSAGE ENTITIES : SME-to-SME PROTOCOL USED : Implicit / SC-specific DATA CODING SCHEME (0x00) COMPRESSION : OFF MESSAGE CLASS : NONE ALPHABET USED : 7bit default SMSC TIMESTAMP : 09.11.05 23:56:07 GMT+1,00 USER DATA PART OF SM USER DATA LENGTH : 125 septets USER DATA (TEXT) : Tocan odgovor i najbrzi prsti mogu ti osigurati TELE2 ?bla bla?. TELE2 ce te kontaktirati s rezultatima ukoliko si dobitnik.
Zna li netko nesto vise o tome? Je li ovo istina ili laz i tko je kriv za to?
Na ostalim programima (hrt1, hrt2, rtl) nisam vidio tu reklamu, samo na novoj....
Uspio sam reklamu jucer snimiti, tu je par screenshota i cijela reklama u avi-u (oko 8 mega)
http://rapidshare.de/files/7432567/tele2.avi.html

Odgovori uz citat

Bookmarks